hirdetés
hirdetés
hirdetés

A 80-as évekbe repít vissza ez a belső IT support videó

A Hello Event a Nilfisk Production Kft. megbízásából készítette el a filmet, amely a héten Dániában, az anyavállalatnál is debütált. 

hirdetés

A videó egy Magyarországra telepített IT ticketing rendszer (hiba- és észrevétel bejelentő) bevezetéséhez szükséges tudnivalókat osztja meg azokkal a kollégákkal, akik a világ minden tájáról dolgoznak a főképp ipari takarítógépeket gyártó cégnek. Mint a közleményből megtudtuk a Nilfisk Production Kft. egy olyan videofilmet kért az ügynökségtől, amely bemutatja, hogy a rendszer mennyire egyszerű és átlátható, könnyedén kezelhető és jövőbe mutató megoldásokat kínál. Erre találták ki, hogy "a 80-as évek varázslatos világát kihasználva" mesélnek az újításról. Szerintünk elég ügyes lett!

Alkotói lista

Megbízó: Nilfisk Production Kft.

Megbízott ügynökség: Hello Event

Kreatív vezető: Mórocz Melinda (Hello Event)

Kreatív munkatárs: Méhes Csaba (Hello Event)

A film készítői: MVP Images és Sublight Creative Agency

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az NMHH a TV2, az RTL Klub és Duna Tévé, illetve 1-1 hónapra még hat másik csatorna műsorait vizsgálta.

Nessaj, a vlogger is ad majd tippeket.

Az egyiket nőknek szánják, a másikon filmek és sorozatok lesznek. Újrapozícionálja magát a Sony.

Az adatok használatáról, az okoseszközök szerepéről és a Budapest-márkáról is szó lesz.

Az Antré Akadémia az utánkövető rendszerben látja a megoldást.

hirdetés

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Meghosszabbított nevezési határidő: szeptember 22.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Hosszabbított nevezési határidő: 09.22.

Szeptember 28-án ismét Gyógyszerkommunikációs konferencia. Fókuszban a technológiai fejlődés előnyei és kihívásai: E-recept, Data Science, okos eszközök.

A 2017. október 4-én megrendezésre kerülő rendezvényen a nyomdaipar és marketing találkozik egymással!

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 6.

Mindennapi marketing a turizmusban – adatelemzés, szegmentálás, termékfejlesztés és kommunikáció a gyakorlatban. Turisztikai marketing konferencia 2.0 október 10-én.

Workshop a Kreatív szervezésében a Sakkom Interaktív szakmai támogatásával. Október 11.

Elindult a Lollipop 2017 nevezési időszaka. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása. Nevezési határidő: 2017.10.13.

Ismét YouTube a Hajón október 12-én a Google és a Kreatív szervezésében!

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.

hirdetés
hirdetés