hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kik a legkreatívabbak?

hirdetés

A 25 LEGKREATÍVABB MAGYAR LISTÁJA >>>

Hogyan választottunk?

Amikor arra kértük az olvasóinkat, hogy ők is küldjenek ajánlásokat a 25 legkreatívabb magyarra, nem gondoltuk volna, hogy a szerkesztőség és a közönség kreativitásról való gondolkodása ennyire egy irányba mutat majd. Ez számunkra azt jelzi, hogy az igazi kreativitás Magyarországon is jól látható, csak éppen igényeinkhez képest talán kisebb tere van a bemutatkozásra, mint máshol.

Érdemes kiemelni néhány kulcsszót a most bemutatott 25 magyar kreatív credójából: kísérlet, bátorság, teremtőerő, nyitottság és tanulás. Ezek ezerszer leírt, kimondott szavak, a most kiválasztottakat azonban az különbözteti meg másoktól, hogy számukra ezek a fogalmak a napi élet részei.

A kiválasztás kritériumai világosak voltak: saját területükön nemzetközi mércével is értékelhető teljesítményt kellett nyújtaniuk viszonylag hosszú ideje. Nagyon hosszú listával indítottunk, és sokszor hosszú vita volt után döntöttünk egy-egy emberről. És ez nagyon jó. Ameddig van 50-100 olyan magyar ember, akikről vitatkozhatunk, addig nincs ok aggodalomra. Ha pedig ezzel a listával hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a kreativitást alkalmazó iparágak egy kicsit is jobban bízzanak a bátorságban és a teremtőerőben, akkor még jobban fogunk örülni. 

 

LISTA ITT >

 

(forrás: Kreatív)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A magyar tulajdonosok kivásárolták a dél-afrikai Steinhoff csoportot a cégből.

A zeneipar az újabb technológiától várja a megváltást.

Bevételnövekedést várnak tőle.

A fesztiválrajongók szíve megszakad.

Magyar hallgató a Young Ones fináléjában.

hirdetés

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én. MEGTELT!

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

hirdetés
hirdetés