hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kik a legkreatívabbak?

hirdetés

A 25 LEGKREATÍVABB MAGYAR LISTÁJA >>>

Hogyan választottunk?

Amikor arra kértük az olvasóinkat, hogy ők is küldjenek ajánlásokat a 25 legkreatívabb magyarra, nem gondoltuk volna, hogy a szerkesztőség és a közönség kreativitásról való gondolkodása ennyire egy irányba mutat majd. Ez számunkra azt jelzi, hogy az igazi kreativitás Magyarországon is jól látható, csak éppen igényeinkhez képest talán kisebb tere van a bemutatkozásra, mint máshol.

Érdemes kiemelni néhány kulcsszót a most bemutatott 25 magyar kreatív credójából: kísérlet, bátorság, teremtőerő, nyitottság és tanulás. Ezek ezerszer leírt, kimondott szavak, a most kiválasztottakat azonban az különbözteti meg másoktól, hogy számukra ezek a fogalmak a napi élet részei.

A kiválasztás kritériumai világosak voltak: saját területükön nemzetközi mércével is értékelhető teljesítményt kellett nyújtaniuk viszonylag hosszú ideje. Nagyon hosszú listával indítottunk, és sokszor hosszú vita volt után döntöttünk egy-egy emberről. És ez nagyon jó. Ameddig van 50-100 olyan magyar ember, akikről vitatkozhatunk, addig nincs ok aggodalomra. Ha pedig ezzel a listával hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a kreativitást alkalmazó iparágak egy kicsit is jobban bízzanak a bátorságban és a teremtőerőben, akkor még jobban fogunk örülni. 

 

LISTA ITT >

 

(forrás: Kreatív)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés