hirdetés
hirdetés
hirdetés

80 éves az Echo Awards

Idén 80. alkalommal adják át a Direct Marketing Association (DMA) nemzetközi Echo Díját. Nevezni április 24-ig lehet.
hirdetés

A világ legelismertebb direktmarketing díja, az Echo Awards idén 80. alkalommal kerül átadásra 12 kategóriában. Az április 24-ig leadható nevezések díja kampányonként 300 dollár, de április 14. előtt történő elektronikus leadás esetén csak 225 dollár.

A díjátadót október 20-án tartják a kaliforniai San Diegóban, az est házigazdája pedig Jay Leno lesz.

Először 1929-ben adták át a "Legjobb direkt mail" verseny díjait, majd 1979-ben a díjat kiterjesztették az összes médiatípusra. Évente több, mint ezer ügyfél és ügynökség jelentkezik a versenyre. Az Echo magyarországi nagykövete Vámos-Hegyi Attila, a Direktmarketing Szövetség alelnöke, a Magyar Telekom Új Üzleti Területek és Üzletfejlesztési Üzletág igazgatója.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A remélhetőleg hamarosan mozikba is érkező Corpus Christi teaser plakátját a közönség választhatja ki.

Madridi buszmegállókban vált valósággá a népszerű mém.

a ViacomCBS szórakoztató és ifjúsági csatornái ma este 8 órától a rasszizmus és az egyenlőtlenség valamennyi áldozata előtti tisztelgésként 8 perc 46 másodpercre elsötétülnek.

A Just do it! mottót a hétvégi események után változtatták meg.

Hiába trükköztek a terület átruházásával, Jeff Lowe-éknak költöznie kell, Baskiné lesz Joe Exotic egykori állatkertje. 

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés