hirdetés
hirdetés
hirdetés

70232 órás volt a Mediator Group

Sorselemzés, számmisztika, bűvésztrükkök: a Mediator Group Reklámügynökség pontosan 70232 órás volt múlt kedden és ügyfélpartit szervezett november 19-én a Boutiq Bárban.

hirdetés

A Mediator Group bulit szervezett november 19-én a Boutiq Barban, mert pontosan 70232 órája működnek. A partira ügyfeleken és partnereken kívül számmisztikus is hivatalos volt, miután sikerült az előtte kialakult sort kivárni, születési és egyéb dátumok alapján egészen meglepő információkat osztott meg az erre kíváncsi résztvevőkkel.

A parti egy másik sarkában bűvésztrükköket néztünk közelről, és tombolán Ssangyong tesztvezetést, whiskey-t és koktélszettet is lehetett nyerni.

A vörösáfonyás és sok más koktélnak köszönhetően nagyon jó hangulat volt, a résztvevőket lefotóztuk, Íme:

 

Bűvészmutatványok közelről
További képekért kattintson!

 

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés