hirdetés
hirdetés
hirdetés

631 ezret gyűjtöttünk a léthatáron élőknek

Kötelezővé vált minden évben rekordösszeget gyűjteni a repiajándékok elárverezéséből, ami ugyan nagyon nehéz, de idén is sikerült. A tavalyinál 31 ezerrel többet gyűjtöttünk, így összesen 626 ezer forintot utalhatunk át a Léthatáron Alapítvány számlaszámára.

hirdetés

Idén is megrendeztük a már hagyományosnak számító karácsonyi repiajándékok árverését, amin a Kreatív Csoport és az Origo mellett az Index, a Figyelő, a Malackaraj, a Critical Mass, a Hírszerző, a Hvg.hu, az Indohaz.hu, a Wan2 és a Tv2 is részt vett. A tavalyi - akkor rekordösszegnek számító - 600 ezret idén megtoldottuk még 31 ezerrel, így összesen 626 ezer forint kerül majd a Léthatáron Alapítvány számlájára.

Az árverésen résztvevő szerkesztőségek azért döntöttek az aukció mellett, mert úgy gondolják, hogy újságíróként nem fogadhatnak el ajándékokat olyan cégektől és egyéb szervezetektől, amelyekről egyébként munkájuk során írniuk kell, hiszen ez azt a látszatot keltheti, mintha nem kezelnék őket pártatlanul. Az első árverésen, 2007-ben 283 ezer forint gyűlt össze.

További képekért kattintson!

A késő éjszakába nyúló és ivászatba torkolló árverésen 120 alkalommal csattant a kalapács a kikiáltók Weyer Balázs és Pálinkás Szűcs Róbert vezényletével a Sirályban.

Az idei év slágere volt többek között a Budapest Bank által brandelt, hímtaggal diót törő rénszarvas, de hatalmas volt a tülekedés a matyómintás övért és a hozzá tartozó medálért is. A legértékesebb ajándék a Lázár János által küldött hatdarabos whiskey-szett volt, amelynek bolti ára - mint azt az este során többször is megtudtuk - darabonként 14 922 forint volt akciósan, de körülbelül 10 ezerért vitték el őket külön-külön. Ezúton is köszönjük Király Andrásnak a felajánlást.

Péter Anna - a Malackaraj gasztroblog szerzője - másfél kiló rostélyost ajánlott fel, amit sikerült 14 ezerért elpasszolni. Volt sok kozmetikum és szarvasgombás gasztroszett, meg rengeteg budaörsi naptár, amiből Halaska Gábor a Figyelőtől elvitt legalább tíz darabot. Hatezerért vett Sáling Gergő hányós játékfigurát a gyerekeknek, és a zacskós sertésfalatok hagymával és burgonyával is elkelt.

Az utolsó tétel a Léthatáron Alapítvány két pólója és törülközője volt, amit egy nagyon kedves hölgy "bassza meg, legyen tíz" felkiáltással megvásárolt, majd felajánlotta annak, aki a legtöbbet költött az árverés során, azaz Halaska Gábornak.

Az árverésen összegyűjtött 631 ezer forintot a Léthatáron Alapítvány kapja, amiből az általuk üzemeltetett éjszakai szálláson 76 embernek tudnak minden reggel gyümölcsöt adni egészen áprilisig.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Lassan, de biztosan csökken a különbség a férfi és női sportokból származó bevételek között.

Egy virális videó elég volt ahhoz, hogy szárnyra kapjon a márkaismertség.  

A Variety mutatta be a Berlinben bemutatkozó film trailerét és plakátját.

A megbízás egy évre szól, az ügynökség új termékek bevezetésén is dolgozik a jövőben a céggel.

A Facebook továbbra is fenntartja a jogot, hogy lelője a híroldalakat, ha úgy alakul a helyzet.

hirdetés
hirdetés

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.