hirdetés
hirdetés
hirdetés

58 milliós közbeszerzést nyert Csetényi Csaba cége

Az Mfor találta meg a Paks II. Zrt honlapján azt a dokumentumot, amely szerint a Csetényi Csaba érdekeltségébe tartozó Network 360 Reklámügynökség és Affiliate Network 360 konzorciuma 57,7 millió forintért lát el médiatervezéssel és médiavásárlással kapcsolatos feladatokat.

hirdetés

Az Mfor szerint a konzorcium dolga az lesz, hogy a paksi atomerőmű bővítése minél több helyet kapjon a helyi, regionális és országos médiában. Az nem derül ki, hogy az 57,7 millió forint nettó vagy bruttó. A megbízás az idei első félévére szól.

Idén sem ez az első komoly közbeszerzési nyerése a konzorciumnak, sőt, akad ennél sokkal nagyobb is: év eleji összesítésünkből kiderül, hogy csak a Liget-projekt kommunikációjára jutni fog közel egymilliárd forint, amit a Csetényi-féle cégek nyertek.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

15 millió forintot szeretnének összegyűjteni.

Arról kell a diákoknak trailert készíteniük, hogy mi lesz 20 év múlva.

A Facebook az NBA rájátszások idején mutatta be új reklámját, amelyben elvileg bocsánatot kér.

hirdetés
hirdetés

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én. MEGTELT!

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00