hirdetés
hirdetés
hirdetés

51 pályázat a Mammut tenderein

Idén is megmozdult a szakma a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ felhívására. A bevásárlóközpont magazintenderére 23, a kreatívfeladatokra pedig 28 pályázat érkezett. 

hirdetés

A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ október végén hirdette meg magazin- és kreatívtenderét, amelyre összesen 51 pályázat érkezett. Több ügynökség mindkét feladatért indult, a listán a jól ismert ügynökségnevek mellett kevésbé ismertek is szerepelnek.

A Mammut úgy tájékoztatta a Kreatív Online-t, hogy jelenleg még tart a pályázatok feldolgozása, várhatóan december közepén hirdetnek majd eredményt. A nyertessel egy évre kötnek szerződést, amit egy évvel meghosszabbíthatnak.


A következő cégektől érkeztek be pályamunkák

Kreatívtender

Ingatlanarculat.hu
Vizuálisművek
Art-is Kreatív Ügynökség
Relatív
Makáry Stúdió
Effektív-art
TBWA
Technologix Studio
Pozitív Logika Produkciós Iroda
Sensation
Well
JWT Budapest
Hammer Advertising
Havasi: live
Anderson Communication
Prohome
Provision Agency
Aera MHC
Artportré
Benedict & Helfer
Artifical
Nuance Agency
Saxon Kreatív
Coalition
Flow PR
Scholz & Friends
Promo Reklámügynökség
Chroma Design


Mammut Magazin-tender

Százszorszép Kiadó
TBWA
Globie International
Alpine Media
Pozitív Logika Produkciós Iroda
Mediasales
Integral Communications
Andersoon & Blaise
On & Offline Kiadó
B. Swan Partners
Uzume Consulting
Saxon Kreatív
Sanoma Budapest
Büro 1012 International
Pátria Nyomda
Prohome
Aera MHC
Nuance Agency
Fair Media Ügynökség
Big Bag PR
Dplife
Chroma Design
Hammer Advertising

A Mammut legutóbb két éve hirdetett a szakmát alaposan megmozgató pályázatokat: akkor a három feladatra – a magazinkészítés mellett média- és pr-feladatokra - 35 pályázat érkezett. A magazintendert 2008-ban a korábbi partner Globie International nyerte el.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés