hirdetés
hirdetés
hirdetés

50 nevezés érkezett a videoversenyünkre

Idén ötven nevezés érkezett a hatodik alkalommal meghirdette online videókat díjazó versenyünkre, amit idén először Online Video Award (OVA) néven hirdettünk meg. Az eredményhirdetés július 16-án lesz. 

hirdetés

Az OVA zsűrije elé 50 nevezés kerül - ennyi pályázat érkezett a Kreatív online videókat díjazó versenyére. A legtöbb nevezést, hármat-hármat az Adamsky, a VS.hu, az Ebola Média, az Extrem Net, az Együtt - A Korszakváltók Pártja és a Népszabadság küldte be.

A klasszikus online reklámfilm, vírusfilm kategóriába 15 munka érkezett, de hasonlóan népszerű kategória volt még a bemutatkozó film, pr-film is, amelyben 11 nevezés versenyez. Az OVA diákokra is számított, tőlük három nevezést kaptunk

A díjátadó július 16-án lesz az Ankertben, 18.00 órától.

A zsűri
  • Áprily Zoltán, filmes szakember
  • Bárdos András, újságíró, televíziós műsorvezető és szerkesztő
  • Benyó Rita, a Hír 24 hírműsorának szerkesztő-riportere
  • Csényi Kati, televíziós szakember, a Viasat korábbi programigazgatója
  • Dezső András, Indexvideo
  • Egyed Péter, a Professional Publishing Hungary fotósa
  • Román Balázs, a Kreatív főszerkesztője
  • Veress Krisztina, RTL Klub, szerkesztő-riporter
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A tárgyalások alatt 60 százalékkal csökkentett, de így is kiugróan magas büntetést szabott ki a Versenyhivatal.

Olyan kültérre tervezett alkotásokat várnak, amelyek szabadon, de reflektálnak az elmúlt hónapok helyzetére.

A gála augusztus 30-án, 20 órakor indul a New York-i Barclays Centerben.

A Topo Chico Hard Seltzerrel erősít az üdítőgyártó.

A Facebookot és a Google-t pedig fel kell darabolni, különben egyre nagyobb lesz a hatalmuk.

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk augusztus 6-án online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdeti lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.