hirdetés
hirdetés
hirdetés

30 milliós kereset a hazai reklámos felsővezetőknél

Évek óta csökken az ügynökségi alkalmazottak fizetése, de a vezető pozíciókban még mindig jól lehet keresni – derül ki a Hewitt idei iparági jövedelem- felméréséből, amelyet a kutatócég a MAKSZ megbízásából készített. Ki keres 50 milliót évente? Hol dolgozhat a 7,5 milliót kereső futár? Bértendenciák és sok adat az ügynökségi fizetésekről.
hirdetés

Tisztelt Látogatónk!

Ön még nem előfizetője a Kreatív Online-nak, vagy még nem lépett be előfizetői felhasználónevével és jelszavával.

Ha nincs éves előfizetése, de szeretne vásárolni, fizessen elő itt >>>

E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Egy új kampány szerint a Duna House olyan, mint Baji Balázs.

Harmadik alkalommal hirdettek nyerteseket a JCDecaux citylight-versenyén.

Ahogy a név is utal rá: a cég válságkommunikációval és kríziskezeléssel foglalkozik.

Sokszor kapja meg a kérdést, de mégis zavarba hozza.

Horváth Adrienn, aki korábban network ügynökségeknél dolgozott, a kutyáját is hozta az új munkahelyére.

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (4 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Nagy cég = jó sok mindenre telik ha van miből. Az én valamikori főnököm 2000 körül még a nyugatinál bérelt garzont havi 30 ezerért persze a cég fizette a lakhandit.
Ma ő is a cége álltal bérelt villában lakik s mellette áll a dunán egy hajó amit szintén a cége tart fennt,cirka 400 millióért vették s elfér rajta vagy 300 ember s
ha pénteken este munka után azon van kedve megszállnia a családjával akkor szombatra már más országban van a 6 fős személyzettel s legénységgel eggyütt. Hihetetlen. De
ha nem lennének ilyen cégek akkor annak a 6 embernek talán máshol kellene dolgozni. Akkor ez nem pazarlás ugye, vagy csak egy életvitel amit fennt lehet tartani.
#
Igen, ide-oda számla s barte... üzlet, 30-50 millió jövedelem, sok sok boríték s nem ritka a kilencszámlyegyű bónusz, akkor nem keves ez a meg célzott 30 millió. ??
plusz bónusz lehet még egy luxus villa bérlete havi 2 millióért ami csak a számlán 2 millió a valóságban borítékolható 800 ezer:) s autókat is bérelhetnek napi 40
ezerért ami havi szinten csak 340 ezer borítékosan,s lesz még igy is havi laza 1,2 mika s plusz 800 a fizuhoz, ezeket is hozzá kellene adni s akkor a fizut is át lehet
lépteni a kilences számok táborába..s soksok apróság, de azt inkább hagyjuk hol dolgoznak ezek emberek, vannak egy pár tucatnyian.
#
A teljes készpénzjövedelembe az alapfizetést, a változó jövedelmet, a forgalmi jutalékot, a túlórát és egyéb készpénzjövedelmet számolták bele, illetve az EKHO
szerint adózóknál annak bruttó összegét. Biztos vagyok benne, hogy az "illegális" keresztbeszámlázások, borítékban kapott pénzek ebben nincsenek benne.
#
hmm a számlázásos mindenféle technikákat figyelembe veszi ez a felmérés? vagy egyszerűen felbruttósították az ilyen összegeket?

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés