hirdetés
hirdetés
hirdetés

30 milliós kereset a hazai reklámos felsővezetőknél

Évek óta csökken az ügynökségi alkalmazottak fizetése, de a vezető pozíciókban még mindig jól lehet keresni – derül ki a Hewitt idei iparági jövedelem- felméréséből, amelyet a kutatócég a MAKSZ megbízásából készített. Ki keres 50 milliót évente? Hol dolgozhat a 7,5 milliót kereső futár? Bértendenciák és sok adat az ügynökségi fizetésekről.
hirdetés
Kedves látogatónk! Ez a tartalom csak a Kreatív Online előfizetői számára elérhető, kérünk, a megtekintéséhez lépj be!
 
Ha nincs kéznél a jelszó, érdemes előkeresni, mert a jövőben az archívum mellett az exkluzív tartalmaknál is sűrűbben találkozhatsz majd vele. Az elofizetes@pphmedia.hu címen segítünk, ha nem került elő.
 
Ha nincs élő előfizetésetek, itt választhatjátok ki a számotokra megfelelő csomagot.
E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Új sportcsatornára, a teljes körűen agusztus 1-jén induló Arena4-re költözik át az amerikai foci az AMC-hez tartozó Sport TV-ről. Frissítés: közöljük a Sport TV reakcióját is.

A METU 600 hallgatója vett részt saját kutatásukban, ami a kapcsolattartással, fogyasztással és szabadidővel kapcsolatos szokások változására kérdezett rá.

Zenéit reklámok is előszeretettel használták újra, és újra.

Egy korábban visszahúzódóan kommuniláló német multi magyarországi leányával dolgoztak együtt egy évet. 

Nem elveszi a munkát, csak besegít, ha kell. 

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (4 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Nagy cég = jó sok mindenre telik ha van miből. Az én valamikori főnököm 2000 körül még a nyugatinál bérelt garzont havi 30 ezerért persze a cég fizette a lakhandit.
Ma ő is a cége álltal bérelt villában lakik s mellette áll a dunán egy hajó amit szintén a cége tart fennt,cirka 400 millióért vették s elfér rajta vagy 300 ember s
ha pénteken este munka után azon van kedve megszállnia a családjával akkor szombatra már más országban van a 6 fős személyzettel s legénységgel eggyütt. Hihetetlen. De
ha nem lennének ilyen cégek akkor annak a 6 embernek talán máshol kellene dolgozni. Akkor ez nem pazarlás ugye, vagy csak egy életvitel amit fennt lehet tartani.
#
Igen, ide-oda számla s barte... üzlet, 30-50 millió jövedelem, sok sok boríték s nem ritka a kilencszámlyegyű bónusz, akkor nem keves ez a meg célzott 30 millió. ??
plusz bónusz lehet még egy luxus villa bérlete havi 2 millióért ami csak a számlán 2 millió a valóságban borítékolható 800 ezer:) s autókat is bérelhetnek napi 40
ezerért ami havi szinten csak 340 ezer borítékosan,s lesz még igy is havi laza 1,2 mika s plusz 800 a fizuhoz, ezeket is hozzá kellene adni s akkor a fizut is át lehet
lépteni a kilences számok táborába..s soksok apróság, de azt inkább hagyjuk hol dolgoznak ezek emberek, vannak egy pár tucatnyian.
#
A teljes készpénzjövedelembe az alapfizetést, a változó jövedelmet, a forgalmi jutalékot, a túlórát és egyéb készpénzjövedelmet számolták bele, illetve az EKHO
szerint adózóknál annak bruttó összegét. Biztos vagyok benne, hogy az "illegális" keresztbeszámlázások, borítékban kapott pénzek ebben nincsenek benne.
#
hmm a számlázásos mindenféle technikákat figyelembe veszi ez a felmérés? vagy egyszerűen felbruttósították az ilyen összegeket?
hirdetés
hirdetés

A híres olasz Képtár projektje kiemeli, hogyan jelent meg a fekete kultúra a reneszánsz idején.

A vírus megtanított minket együttműködni, a Telekom szeretné, ha nem is felejtenénk el ezt. 

Az 1997-ben kiadott, és azóta számtalan folytatást, no meg nemzetközi sikert maga mögött tudó Fallout című videojátékból készít sorozatot az Amazon.

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés