hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szarvas

hirdetés

Szarvas (29) grafikus, szabadúszó
Index.hu/Szarvas.tumblr.com

Szarvas - Fotó: Szarvas

A magyar internetes népművészet – ha nem is megalkotója – de egészen bizonyosan császára a szombathelyi Szarvas, noha a versenytársak sem utolsók, és jegyezzük is meg őket itt: a szintén szombathelyi Lazacz és Peterfromtexas, valamint Részegbróker, és Sailorripley. Annyi, már publikálásuk pillanatában is instant klasszikussá vált, iszonyatosan vicces grafika és animgif alkotója, hogy bele sem kezdünk a felsorolásba. Szabadúszó grafikai munkái mellett jelenleg az Indexen saját rovata van. 

Mikor döntötte el, hogy azzal akar foglalkozni, amivel most?
Tizenéves koromban már nagyjából körvonalazódott bennem, hogy ezen a területen szeretnék elhelyezkedni. Magát a Szarvas Tumblr-t pedig 2010 vége felé indítottam útjára, mert nagyon jó felület volt arra, hogy leköthessem a munka során fel nem használt szabad energiámat.

Ki a példaképe? Kik inspirálták?
Példaképem nincsen, de voltak és vannak olyan emberek, akiknek munkássága vagy akár egy-egy munkája inspirál. Ilyen például Bíró Mihály.

Mit jelent a kreativitás?
Ezen még sohasem gondolkodtam. Igazából egy ideillő Paulo Coelho idézetet akartam, de nem találtam megfelelőt :(

Kedvenc munka:
Horn Wars

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés