hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szarvas

hirdetés

Szarvas (29) grafikus, szabadúszó
Index.hu/Szarvas.tumblr.com

Szarvas - Fotó: Szarvas

A magyar internetes népművészet – ha nem is megalkotója – de egészen bizonyosan császára a szombathelyi Szarvas, noha a versenytársak sem utolsók, és jegyezzük is meg őket itt: a szintén szombathelyi Lazacz és Peterfromtexas, valamint Részegbróker, és Sailorripley. Annyi, már publikálásuk pillanatában is instant klasszikussá vált, iszonyatosan vicces grafika és animgif alkotója, hogy bele sem kezdünk a felsorolásba. Szabadúszó grafikai munkái mellett jelenleg az Indexen saját rovata van. 

Mikor döntötte el, hogy azzal akar foglalkozni, amivel most?
Tizenéves koromban már nagyjából körvonalazódott bennem, hogy ezen a területen szeretnék elhelyezkedni. Magát a Szarvas Tumblr-t pedig 2010 vége felé indítottam útjára, mert nagyon jó felület volt arra, hogy leköthessem a munka során fel nem használt szabad energiámat.

Ki a példaképe? Kik inspirálták?
Példaképem nincsen, de voltak és vannak olyan emberek, akiknek munkássága vagy akár egy-egy munkája inspirál. Ilyen például Bíró Mihály.

Mit jelent a kreativitás?
Ezen még sohasem gondolkodtam. Igazából egy ideillő Paulo Coelho idézetet akartam, de nem találtam megfelelőt :(

Kedvenc munka:
Horn Wars

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Magyarország felé nyitna a fesztivál.

A Revealu nyerte a Global Legal Hackathlon döntőjét.

D. Tóth András távozik, Tokár Tamás érkezik.

Farkas Krisztina fogja vezetni a Riasztás című bűnügyi műsort.

Megmutatjuk, júniusban kerül a magyar boltokba.

hirdetés

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én. MEGTELT!

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

hirdetés
hirdetés