hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sándor Szandra

hirdetés

Sándor Szandra - Nanushka (31), a Nanushka divattervezője
Nanushka.hu

Sándor Szandra - Fotó: Hencz Péter

Következetesen, kompromisszumok nélkül világszínvonalat képvisel – így ajánlották figyelmünkbe Sándor Szandrát, akinek divattervező cége, a Nanushka tavaly bekerült a PortfoLion befektetési portfoliojába, cége pedig egy év alatt 400 százalékkal növelte a külföldi kiskereskedőinek számát. A márkanév Sándor Szandra gyerekkori beceneve, és 2004-ben azután alapította azonos nevű cégét, hogy visszatért Angliából, ahol a London College of Fashionben tanult divattervezést. Azt mondják, hogy elképesztően elszánt, óriási teherbírása és fegyelme van, amikor a tervezésről van szó.

Mikor döntötte el, hogy divattervezéssel akar foglalkozni?
17 éves koromban.

Ki a példaképe? Kik inspirálták?
Konkrét példaképem nincs, de nagyra tartom Isabel Marant, Phillip Lim és Alexander Wang munkáit is.

Mit jelent a kreativitás?
Az emberben lévő alkímiai műhelyt, ahol különböző inspirációk a saját szűrőnkön keresztül átalakulnak, és ezáltal egy megújult értelmezést és alakot kapnak.

Kedvenc munka:
Bomber kabát az AW13-as kollekcióból

 

(forrás: Kreatív)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Magyarország felé nyitna a fesztivál.

A Revealu nyerte a Global Legal Hackathlon döntőjét.

D. Tóth András távozik, Tokár Tamás érkezik.

Farkas Krisztina fogja vezetni a Riasztás című bűnügyi műsort.

Megmutatjuk, júniusban kerül a magyar boltokba.

hirdetés

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én. MEGTELT!

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

hirdetés
hirdetés