hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sándor Szandra

hirdetés

Sándor Szandra - Nanushka (31), a Nanushka divattervezője
Nanushka.hu

Sándor Szandra - Fotó: Hencz Péter

Következetesen, kompromisszumok nélkül világszínvonalat képvisel – így ajánlották figyelmünkbe Sándor Szandrát, akinek divattervező cége, a Nanushka tavaly bekerült a PortfoLion befektetési portfoliojába, cége pedig egy év alatt 400 százalékkal növelte a külföldi kiskereskedőinek számát. A márkanév Sándor Szandra gyerekkori beceneve, és 2004-ben azután alapította azonos nevű cégét, hogy visszatért Angliából, ahol a London College of Fashionben tanult divattervezést. Azt mondják, hogy elképesztően elszánt, óriási teherbírása és fegyelme van, amikor a tervezésről van szó.

Mikor döntötte el, hogy divattervezéssel akar foglalkozni?
17 éves koromban.

Ki a példaképe? Kik inspirálták?
Konkrét példaképem nincs, de nagyra tartom Isabel Marant, Phillip Lim és Alexander Wang munkáit is.

Mit jelent a kreativitás?
Az emberben lévő alkímiai műhelyt, ahol különböző inspirációk a saját szűrőnkön keresztül átalakulnak, és ezáltal egy megújult értelmezést és alakot kapnak.

Kedvenc munka:
Bomber kabát az AW13-as kollekcióból

 

(forrás: Kreatív)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés