hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pálfi György

hirdetés

Pálfi György (39) film- és reklámfilmrendező, szabadúszó
Palfi.film.hu

Pálfi György - Fotó: Karlovy Vary International Filmfestival
Pálfi György - Fotó: Karlovy Vary International Filmfestival

Őt tartjuk a kétezres években feltűnt rendezőgeneráció legtehetségesebb alakjának. Maga a négy nagyjátékfilmjére a legbüszkébb, és ezzel egyet tudunk érteni: véleményünk szerint ezek közül legalább kettő, a Hukkle és a Taxidermia a magyar film meghatározó darabjai lesznek hosszabb távon is. Az a típusú alkotó, aki – számos pályatársától eltérően – nem szürkült bele egy saját maga által kialakított vizuális nyelvbe, hanem mindegyik filmjével valami mást, újszerűt alkotott. Legutóbbi munkája, a Hölgyeim és uraim egyfajta főhajtás a film és filmművészet előtt, hiszen az egyetlen másodpercnyi saját forgatás nélkül, minden egyes kockáját más filmektől kölcsönözve mesél el egy történetet.

Taxidermia
Taxidermia

Mikor döntötte el, hogy azzal akar foglalkozni, amivel most?
Tizenkét éves koromban.

Ki a példaképe? Kik inspirálták?
Steven Spielberg

Mit jelent a kreativitás?
Szabadságot. A helyzetek játékos meg- és feloldását. Összegzést és tisztánlátást. Humort. Professzionalizmust, azaz munkát.

Kedvenc munka:
Négy nagyjátékfilmje.

Taxidermia
Taxidermia

 

(forrás: Kreatív)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Belicza Bea két hete kapott agyvérzést Nagy-Britanniában.

A hazánkban forgatott The Alienist egy, a Géniusz: Picasso két jelölést gyűjtött be. De egy magyar operatőr is örülhetett a jelöltek bejelntésénél.

Az Avon és a Marie Claire pályázatot hirdet. A fődíj háromszor egymillió forint.

Csak itt cuki figurák begyűjtése helyett zombiagyat kell loccsantani.

Az IPRA Golden World Awards nevű versenyét is szokás a pr Oscarjának nevezni. Az LG-nek készített kampánnyal nyertek.

hirdetés

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

A Kreatív szaklap ismét meghirdette a business to business kommunikációs versenyt, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

Részletes program hamarosan! SAVE THE DATE: 2018. november 15.

hirdetés
hirdetés