hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pálfi György

hirdetés

Pálfi György (39) film- és reklámfilmrendező, szabadúszó
Palfi.film.hu

Pálfi György - Fotó: Karlovy Vary International Filmfestival
Pálfi György - Fotó: Karlovy Vary International Filmfestival

Őt tartjuk a kétezres években feltűnt rendezőgeneráció legtehetségesebb alakjának. Maga a négy nagyjátékfilmjére a legbüszkébb, és ezzel egyet tudunk érteni: véleményünk szerint ezek közül legalább kettő, a Hukkle és a Taxidermia a magyar film meghatározó darabjai lesznek hosszabb távon is. Az a típusú alkotó, aki – számos pályatársától eltérően – nem szürkült bele egy saját maga által kialakított vizuális nyelvbe, hanem mindegyik filmjével valami mást, újszerűt alkotott. Legutóbbi munkája, a Hölgyeim és uraim egyfajta főhajtás a film és filmművészet előtt, hiszen az egyetlen másodpercnyi saját forgatás nélkül, minden egyes kockáját más filmektől kölcsönözve mesél el egy történetet.

Taxidermia
Taxidermia

Mikor döntötte el, hogy azzal akar foglalkozni, amivel most?
Tizenkét éves koromban.

Ki a példaképe? Kik inspirálták?
Steven Spielberg

Mit jelent a kreativitás?
Szabadságot. A helyzetek játékos meg- és feloldását. Összegzést és tisztánlátást. Humort. Professzionalizmust, azaz munkát.

Kedvenc munka:
Négy nagyjátékfilmje.

Taxidermia
Taxidermia

 

(forrás: Kreatív)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés