hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pálfi György

hirdetés

Pálfi György (39) film- és reklámfilmrendező, szabadúszó
Palfi.film.hu

Pálfi György - Fotó: Karlovy Vary International Filmfestival
Pálfi György - Fotó: Karlovy Vary International Filmfestival

Őt tartjuk a kétezres években feltűnt rendezőgeneráció legtehetségesebb alakjának. Maga a négy nagyjátékfilmjére a legbüszkébb, és ezzel egyet tudunk érteni: véleményünk szerint ezek közül legalább kettő, a Hukkle és a Taxidermia a magyar film meghatározó darabjai lesznek hosszabb távon is. Az a típusú alkotó, aki – számos pályatársától eltérően – nem szürkült bele egy saját maga által kialakított vizuális nyelvbe, hanem mindegyik filmjével valami mást, újszerűt alkotott. Legutóbbi munkája, a Hölgyeim és uraim egyfajta főhajtás a film és filmművészet előtt, hiszen az egyetlen másodpercnyi saját forgatás nélkül, minden egyes kockáját más filmektől kölcsönözve mesél el egy történetet.

Taxidermia
Taxidermia

Mikor döntötte el, hogy azzal akar foglalkozni, amivel most?
Tizenkét éves koromban.

Ki a példaképe? Kik inspirálták?
Steven Spielberg

Mit jelent a kreativitás?
Szabadságot. A helyzetek játékos meg- és feloldását. Összegzést és tisztánlátást. Humort. Professzionalizmust, azaz munkát.

Kedvenc munka:
Négy nagyjátékfilmje.

Taxidermia
Taxidermia

 

(forrás: Kreatív)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

15 millió forintot szeretnének összegyűjteni.

Arról kell a diákoknak trailert készíteniük, hogy mi lesz 20 év múlva.

A Facebook az NBA rájátszások idején mutatta be új reklámját, amelyben elvileg bocsánatot kér.

hirdetés

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

hirdetés
hirdetés