hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ivánka Katalin

hirdetés

Ivánka Katalin (33) dizájner, az Ivanka tulajdonosa, kreatívigazgatója
Ivanka.hu


Kitalált valamit, ami előtte másnak nem jutott itthon eszébe: betonból kezdett tárgyakat készíteni, mára pedig nemzetközi szinten is ő az egyik legkeresettebb magyar dizájner. Férjével alapított stúdiójában a 2000-es évek elején kezdtek betonnal dolgozni. Kezdetben dizájntárgyakat készítettek a hazai piacra, később elindult a nemzetközi terjeszkedés és azóta külföldi, többek között londoni építészeti és belsőépítészeti projektekben is részt vettek. A házaspár által alapított cégcsoport egy részvénytársasággal bővült 2011-ben (Ivanka Factory), melybe a Docler Investments fektetett 240 millió forintot 49 százalékos tulajdonszerzésért cserébe.

 

Ivánka Katalin - Fotó: Berger Dániel
Ivánka Katalin - Fotó: Berger Dániel
Mikor döntötte el, hogy azzal akar foglalkozni, amivel most?
Tizenegy éve.

Ki a példaképe? Kik inspirálták?
Férjem, Ivánka András, Marcel Wenders dizájner, George Urvari kertépítész.

Mit jelent a kreativitás?
A világ folyamatos újraformálása, a vizualitás szeretete, kíváncsiság, bátorság a változás elindításához.

Kedvenc munka:
G-Star Raw Store, Oxford Street, London

 

 

(forrás: Kreatív)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

15 millió forintot szeretnének összegyűjteni.

Arról kell a diákoknak trailert készíteniük, hogy mi lesz 20 év múlva.

A Facebook az NBA rájátszások idején mutatta be új reklámját, amelyben elvileg bocsánatot kér.

hirdetés

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

hirdetés
hirdetés