hirdetés
hirdetés
hirdetés

Herman Péter

hirdetés

Herman Péter (46), az RTL Klub kreatívproducere
RTL Klub

Herman Péter (Fotó: RTL Klub)

2003 óta dolgozik az RTL Klubnál, első munkája a Mónika Show volt, azóta túlzás nélkül a Barátok köztön és a hírműsorokon kívül az RTL Klub szinte összes saját gyártású műsorának kitalálásában és elkészítésében részt vett. Az ő nevéhez fűződik például a Survivor, a Győzike Show, a Legyen Ön is milliomos!, az X-Faktor és a Csillag születik tehetségkutatók, a Vacsoracsata vagy éppen az Éjjel-nappal Budapest – egy szóval tényleg minden, ami az RTL Klub kínálatában megjelenik, átment az ő kezén is. A 2000-es évek elején rendezőként dolgozott: ő rendezte a Pesty Fekete Doboz dokumentumfilmjeit, 1999-2000 között pedig egy hétrészes dokumentumfilm-sorozatot készített Japan Today címmel. Kétszer Story Ötcsillag-díjat, négyszer pedig Kamera Korrektúra­­­-díjat nyert. Egy interjúban elárulta, jövőkutatással is foglalkozik, mégpedig hogy „mi és hogyan váltja majd fel a hagyományos képi és egyirányú televíziót”.

Mikor döntötte el, hogy azzal akar foglalkozni, amivel most?
Színésznek beszédhibás voltam, pszichológusnak túl gonosz, rendezőnek pedig túl nagyravágyó. Rájöttem, hogy kézben tartani a közbeszédet igazán jó móka. Sok-sok filmmel, műsorral foglalkozni egyszerre, hihetetlenül izgalmas elfoglaltság.

Ki a példaképe? Kik inspirálták?
Egy példakép nem elég. Tarr Béla, John de Mol, Bruno Bettelheim, Roy Lichtenstein, Helmut Newton.

Mit jelent a kreativitás?
A kreativitás egy életforma. Kergetem azt, amit újnak vélek, és amikor megvan, szeretek elmerülni a részleteiben.

Kedvenc munka:
Éjjel-nappal Budapest

(forrás: Kreatív)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés