hirdetés
hirdetés
hirdetés

Árvai Péter

hirdetés

Árvai Péter (35), a Prezi társalapítója és ügyvezetője.
Prezi.com

Árvai Péter (Fotó: Prezi.com)

Vállalkozóként ő alapította a svéd Omvard.se-t (ami 2009-ben megkapta Svédország legjobb weboldala díjat), illetve Joacim Boivie és Joakin Hilijjel együtt nevéhez fűződik az a szabadalmaztatott mobil hírolvasó is, amely elsőként tette lehetővé a TED-előadások követését mobiltelefonról. A külföldön az egyik legismertebb magyar techtermék, a Prezi ügyvezetője és társalapítója Somlai-Fischer Ádám és Halácsy Péter mellett. Számos konferencián adott elő, a Prezivel pedig rengeteg szakmai díjat kapott, 2011-ben és 2013-ban a Deloitte Fast 50 listáján rising star (emelkedő csillag) kategóriában lett díjnyertes a Prezivel, amelynek Chris Andersont sikerült megnyerni első befektetőnek.

Mikor döntötte el, hogy azzal akar foglalkozni, amivel most?
Nem szánom viccnek, de tegnap. Akkor teszem a legjobban, ha figyelek a megérzéseimre és ezek szerint priorizálom a feladataimat, az életem eseményeit. Most éppen „újrafogalmazás” közben vagyok. Azon dolgozom, hogy felépítsem és kommunikáljam a víziónkat, minél hatékonyabbá és kifinomultabbá tegyem a csapatunk munkáját, és a termékfejlesztésnek is új irányait határozzuk meg.

Ki a példaképe? Kik inspirálták?
Az édesanyám, az édesapám és a nagymamám. Olyan emberek, akiknek vannak hibáik, vállalják is azokat, de az erejük és akaratuk mindig átsegítette őket mindenen. Kíváncsiak és bátrak voltak. Egész életükben azon dolgoztak, hogy szélesítsék a látókörüket, és sosem felejtették el, honnan jöttek. Mindannyian elhagyták az otthonukat nem sokkal a születésük után. Érzékük volt arra, hogy empátiával meg tudják különböztetni egymástól a jót és a rosszat. Még rengeteget kell dolgoznom azért, hogy elérjek a szintjükre.

Mit jelent a kreativitás?
Ösztönösen motiváltnak lenni, az összes bizonytalanságod és szorongásod ellenére folyamatosan inspirálni magadat és hagyni, hogy sebezhető legyél.

Kedvenc munka:
A TED alapítójának, Chris Andersonnak 2009 májusában készített prezi

(forrás: Kreatív)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

15 millió forintot szeretnének összegyűjteni.

Arról kell a diákoknak trailert készíteniük, hogy mi lesz 20 év múlva.

A Facebook az NBA rájátszások idején mutatta be új reklámját, amelyben elvileg bocsánatot kér.

hirdetés

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

hirdetés
hirdetés