hirdetés
hirdetés
hirdetés

Árvai Péter

hirdetés

Árvai Péter (35), a Prezi társalapítója és ügyvezetője.
Prezi.com

Árvai Péter (Fotó: Prezi.com)

Vállalkozóként ő alapította a svéd Omvard.se-t (ami 2009-ben megkapta Svédország legjobb weboldala díjat), illetve Joacim Boivie és Joakin Hilijjel együtt nevéhez fűződik az a szabadalmaztatott mobil hírolvasó is, amely elsőként tette lehetővé a TED-előadások követését mobiltelefonról. A külföldön az egyik legismertebb magyar techtermék, a Prezi ügyvezetője és társalapítója Somlai-Fischer Ádám és Halácsy Péter mellett. Számos konferencián adott elő, a Prezivel pedig rengeteg szakmai díjat kapott, 2011-ben és 2013-ban a Deloitte Fast 50 listáján rising star (emelkedő csillag) kategóriában lett díjnyertes a Prezivel, amelynek Chris Andersont sikerült megnyerni első befektetőnek.

Mikor döntötte el, hogy azzal akar foglalkozni, amivel most?
Nem szánom viccnek, de tegnap. Akkor teszem a legjobban, ha figyelek a megérzéseimre és ezek szerint priorizálom a feladataimat, az életem eseményeit. Most éppen „újrafogalmazás” közben vagyok. Azon dolgozom, hogy felépítsem és kommunikáljam a víziónkat, minél hatékonyabbá és kifinomultabbá tegyem a csapatunk munkáját, és a termékfejlesztésnek is új irányait határozzuk meg.

Ki a példaképe? Kik inspirálták?
Az édesanyám, az édesapám és a nagymamám. Olyan emberek, akiknek vannak hibáik, vállalják is azokat, de az erejük és akaratuk mindig átsegítette őket mindenen. Kíváncsiak és bátrak voltak. Egész életükben azon dolgoztak, hogy szélesítsék a látókörüket, és sosem felejtették el, honnan jöttek. Mindannyian elhagyták az otthonukat nem sokkal a születésük után. Érzékük volt arra, hogy empátiával meg tudják különböztetni egymástól a jót és a rosszat. Még rengeteget kell dolgoznom azért, hogy elérjek a szintjükre.

Mit jelent a kreativitás?
Ösztönösen motiváltnak lenni, az összes bizonytalanságod és szorongásod ellenére folyamatosan inspirálni magadat és hagyni, hogy sebezhető legyél.

Kedvenc munka:
A TED alapítójának, Chris Andersonnak 2009 májusában készített prezi

(forrás: Kreatív)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Belicza Bea két hete kapott agyvérzést Nagy-Britanniában.

A hazánkban forgatott The Alienist egy, a Géniusz: Picasso két jelölést gyűjtött be. De egy magyar operatőr is örülhetett a jelöltek bejelntésénél.

Az Avon és a Marie Claire pályázatot hirdet. A fődíj háromszor egymillió forint.

Csak itt cuki figurák begyűjtése helyett zombiagyat kell loccsantani.

Az IPRA Golden World Awards nevű versenyét is szokás a pr Oscarjának nevezni. Az LG-nek készített kampánnyal nyertek.

hirdetés

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

A Kreatív szaklap ismét meghirdette a business to business kommunikációs versenyt, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

Részletes program hamarosan! SAVE THE DATE: 2018. november 15.

hirdetés
hirdetés