hirdetés
hirdetés
hirdetés

Árvai Péter

hirdetés

Árvai Péter (35), a Prezi társalapítója és ügyvezetője.
Prezi.com

Árvai Péter (Fotó: Prezi.com)

Vállalkozóként ő alapította a svéd Omvard.se-t (ami 2009-ben megkapta Svédország legjobb weboldala díjat), illetve Joacim Boivie és Joakin Hilijjel együtt nevéhez fűződik az a szabadalmaztatott mobil hírolvasó is, amely elsőként tette lehetővé a TED-előadások követését mobiltelefonról. A külföldön az egyik legismertebb magyar techtermék, a Prezi ügyvezetője és társalapítója Somlai-Fischer Ádám és Halácsy Péter mellett. Számos konferencián adott elő, a Prezivel pedig rengeteg szakmai díjat kapott, 2011-ben és 2013-ban a Deloitte Fast 50 listáján rising star (emelkedő csillag) kategóriában lett díjnyertes a Prezivel, amelynek Chris Andersont sikerült megnyerni első befektetőnek.

Mikor döntötte el, hogy azzal akar foglalkozni, amivel most?
Nem szánom viccnek, de tegnap. Akkor teszem a legjobban, ha figyelek a megérzéseimre és ezek szerint priorizálom a feladataimat, az életem eseményeit. Most éppen „újrafogalmazás” közben vagyok. Azon dolgozom, hogy felépítsem és kommunikáljam a víziónkat, minél hatékonyabbá és kifinomultabbá tegyem a csapatunk munkáját, és a termékfejlesztésnek is új irányait határozzuk meg.

Ki a példaképe? Kik inspirálták?
Az édesanyám, az édesapám és a nagymamám. Olyan emberek, akiknek vannak hibáik, vállalják is azokat, de az erejük és akaratuk mindig átsegítette őket mindenen. Kíváncsiak és bátrak voltak. Egész életükben azon dolgoztak, hogy szélesítsék a látókörüket, és sosem felejtették el, honnan jöttek. Mindannyian elhagyták az otthonukat nem sokkal a születésük után. Érzékük volt arra, hogy empátiával meg tudják különböztetni egymástól a jót és a rosszat. Még rengeteget kell dolgoznom azért, hogy elérjek a szintjükre.

Mit jelent a kreativitás?
Ösztönösen motiváltnak lenni, az összes bizonytalanságod és szorongásod ellenére folyamatosan inspirálni magadat és hagyni, hogy sebezhető legyél.

Kedvenc munka:
A TED alapítójának, Chris Andersonnak 2009 májusában készített prezi

(forrás: Kreatív)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés