hirdetés
hirdetés
hirdetés

Árvai Péter

hirdetés

Árvai Péter (35), a Prezi társalapítója és ügyvezetője.
Prezi.com

Árvai Péter (Fotó: Prezi.com)

Vállalkozóként ő alapította a svéd Omvard.se-t (ami 2009-ben megkapta Svédország legjobb weboldala díjat), illetve Joacim Boivie és Joakin Hilijjel együtt nevéhez fűződik az a szabadalmaztatott mobil hírolvasó is, amely elsőként tette lehetővé a TED-előadások követését mobiltelefonról. A külföldön az egyik legismertebb magyar techtermék, a Prezi ügyvezetője és társalapítója Somlai-Fischer Ádám és Halácsy Péter mellett. Számos konferencián adott elő, a Prezivel pedig rengeteg szakmai díjat kapott, 2011-ben és 2013-ban a Deloitte Fast 50 listáján rising star (emelkedő csillag) kategóriában lett díjnyertes a Prezivel, amelynek Chris Andersont sikerült megnyerni első befektetőnek.

Mikor döntötte el, hogy azzal akar foglalkozni, amivel most?
Nem szánom viccnek, de tegnap. Akkor teszem a legjobban, ha figyelek a megérzéseimre és ezek szerint priorizálom a feladataimat, az életem eseményeit. Most éppen „újrafogalmazás” közben vagyok. Azon dolgozom, hogy felépítsem és kommunikáljam a víziónkat, minél hatékonyabbá és kifinomultabbá tegyem a csapatunk munkáját, és a termékfejlesztésnek is új irányait határozzuk meg.

Ki a példaképe? Kik inspirálták?
Az édesanyám, az édesapám és a nagymamám. Olyan emberek, akiknek vannak hibáik, vállalják is azokat, de az erejük és akaratuk mindig átsegítette őket mindenen. Kíváncsiak és bátrak voltak. Egész életükben azon dolgoztak, hogy szélesítsék a látókörüket, és sosem felejtették el, honnan jöttek. Mindannyian elhagyták az otthonukat nem sokkal a születésük után. Érzékük volt arra, hogy empátiával meg tudják különböztetni egymástól a jót és a rosszat. Még rengeteget kell dolgoznom azért, hogy elérjek a szintjükre.

Mit jelent a kreativitás?
Ösztönösen motiváltnak lenni, az összes bizonytalanságod és szorongásod ellenére folyamatosan inspirálni magadat és hagyni, hogy sebezhető legyél.

Kedvenc munka:
A TED alapítójának, Chris Andersonnak 2009 májusában készített prezi

(forrás: Kreatív)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Faragó Ricsivel forgatott ajánlót a Sport TV a Super Bowlhoz.

20 év után van újra magyar vezető a cég élén.

Krasznahorkai László jelentette ezt be a Facebookján.

Az egyik a Népszabadságnak állít emléket, a másikban filmszalagokat roncsolnak.

131 film lesz látható a négynapos eseményen.

hirdetés

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására január 25-én.

2017 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2017-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2018. február 7.

A HRKOMM Award 2017 győztes pályázatainak bemutatása. Időpont: 2018. február 13.

Digital Pharma: gyógyszerkommunikációs konferencia március 1-jén.

Toborzásaink kiegészítése LinkedIn kampányokkal. Mire jó, hogyan használható, kinek érdemes, kinek nem? Március 6., 08:30

Gyakorlati Facebook útmutató: Recrutiment branding a gyakorlatban, eszközök és lépések több és releváns jelentkezőért. Március 6., 13:00

Kétnapos konferenciákon az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáira és kérdésekre keressük a választ. 

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 09.

hirdetés
hirdetés