hirdetés
hirdetés
hirdetés

Alföldi Róbert

hirdetés

Alföldi Róbert (46), színművész, rendező
Alfoldirobert.eu

Alföldi Róbert - Forrás: RTL Klub

Ha az idei év kulturális híreit elemeznénk, valószínű, hogy Alföldi Róbert nevével találkoznánk a legtöbbször: pozitív és negatív említésben egyaránt. Idén távozott öt év után a Nemzeti Színház főigazgatói posztjáról, amelyet az ő és színházának rajongói emlékezetessé tettek számára: hónapokkal a távozása előtt hosszú sorok álltak az utcákon, hogy jegyet kaphassanak a produkciókra, az Alföldi-éra utolsó előadásán, az általa rendezett Mephisto végén a közönség minden tagja néma csendben állva mutatott fel egy Köszönjük! feliratú lapot. Alföldi megosztja a közönséget, szeretik, vagy utálják, ezek az érzelmek pedig szinte közüggyé váltak, amikor nyáron megrendezte az István a királyt. Játszik, rendez és fest, az elmúlt időben pedig legtöbben az RTL Klub képernyőjén, az X-Faktor mentoraként láthatták. Színészként a novemberben az Átrium Film-Színházban bemutatott az Igenis, Miniszterelnök Úr!-ban látható, rendezései közül pedig a Vígszínházban a Danton halála, illetve a Nemzetiből átmentett Mephisto van műsoron.

(forrás: Kreatív)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Magyarország felé nyitna a fesztivál.

A Revealu nyerte a Global Legal Hackathlon döntőjét.

D. Tóth András távozik, Tokár Tamás érkezik.

Farkas Krisztina fogja vezetni a Riasztás című bűnügyi műsort.

Megmutatjuk, júniusban kerül a magyar boltokba.

hirdetés

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én. MEGTELT!

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

hirdetés
hirdetés