hirdetés
hirdetés
hirdetés

Alföldi Róbert

hirdetés

Alföldi Róbert (46), színművész, rendező
Alfoldirobert.eu

Alföldi Róbert - Forrás: RTL Klub

Ha az idei év kulturális híreit elemeznénk, valószínű, hogy Alföldi Róbert nevével találkoznánk a legtöbbször: pozitív és negatív említésben egyaránt. Idén távozott öt év után a Nemzeti Színház főigazgatói posztjáról, amelyet az ő és színházának rajongói emlékezetessé tettek számára: hónapokkal a távozása előtt hosszú sorok álltak az utcákon, hogy jegyet kaphassanak a produkciókra, az Alföldi-éra utolsó előadásán, az általa rendezett Mephisto végén a közönség minden tagja néma csendben állva mutatott fel egy Köszönjük! feliratú lapot. Alföldi megosztja a közönséget, szeretik, vagy utálják, ezek az érzelmek pedig szinte közüggyé váltak, amikor nyáron megrendezte az István a királyt. Játszik, rendez és fest, az elmúlt időben pedig legtöbben az RTL Klub képernyőjén, az X-Faktor mentoraként láthatták. Színészként a novemberben az Átrium Film-Színházban bemutatott az Igenis, Miniszterelnök Úr!-ban látható, rendezései közül pedig a Vígszínházban a Danton halála, illetve a Nemzetiből átmentett Mephisto van műsoron.

(forrás: Kreatív)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés