hirdetés
hirdetés
hirdetés

Alföldi Róbert

hirdetés

Alföldi Róbert (46), színművész, rendező
Alfoldirobert.eu

Alföldi Róbert - Forrás: RTL Klub

Ha az idei év kulturális híreit elemeznénk, valószínű, hogy Alföldi Róbert nevével találkoznánk a legtöbbször: pozitív és negatív említésben egyaránt. Idén távozott öt év után a Nemzeti Színház főigazgatói posztjáról, amelyet az ő és színházának rajongói emlékezetessé tettek számára: hónapokkal a távozása előtt hosszú sorok álltak az utcákon, hogy jegyet kaphassanak a produkciókra, az Alföldi-éra utolsó előadásán, az általa rendezett Mephisto végén a közönség minden tagja néma csendben állva mutatott fel egy Köszönjük! feliratú lapot. Alföldi megosztja a közönséget, szeretik, vagy utálják, ezek az érzelmek pedig szinte közüggyé váltak, amikor nyáron megrendezte az István a királyt. Játszik, rendez és fest, az elmúlt időben pedig legtöbben az RTL Klub képernyőjén, az X-Faktor mentoraként láthatták. Színészként a novemberben az Átrium Film-Színházban bemutatott az Igenis, Miniszterelnök Úr!-ban látható, rendezései közül pedig a Vígszínházban a Danton halála, illetve a Nemzetiből átmentett Mephisto van műsoron.

(forrás: Kreatív)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az ACG kapta a megbízást. Bajnokságot és VOD-szolgáltatást is indítanának, egymillió magyar felhasználóval számolnak.

A szpot szerint ezt a vébét nem Oroszországban, hanem Franciaországban nyerték meg a játékosok.

A Synetiq is követte a focivébé alatti reklámokat, elemzésük alapján össze is állítottak egy ranglistát.

Az ötödik DreherFesztre öt sörkülönlegességgel készülnek.

A Kétfarkú Kutya Párt műve. Sajnos a Kreatív jövőjét nem mutatták meg.

hirdetés

FMCG Trafik Workshop, avagy hogyan adj el többet FMCG márkádból a Nemzeti Dohányboltokban? Az Élelmiszer és a Tobacco magazin közös rendezvénye az FMCG szektor számára augusztus 29-én.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

A Kreatív szaklap ismét meghirdette a business to business kommunikációs versenyt, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

Ismét HR konferencia: ez alkalommal a kékgalléros kihívásokat vesszük górcső alá. Save the date: szeptember 20.

Részletes program hamarosan! SAVE THE DATE: 2018. november 15.

hirdetés
hirdetés