hirdetés
hirdetés
hirdetés

200 milliós tender az MNB-nél

Hirdetésszervezési tevékenységre keres partnert a Magyar Nemzeti Bank. A közbeszerzési eljárás keretösszege nettó 200 millió forint, amely akár 50 százalékkal is magasabb lehet.

hirdetés

Médiafeladatokat hirdetett meg a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a Tenders Electronic Daily-n. A nyertessel 24 hónapig dolgoznak együtt, a közös munka keretösszege nettó 200 millió forint, ettől az ajánlatkérő plusz 50 százalékkal eltérhet.

Az MNB az előző három évből legalább két darab, egyenként minimum nettó 100 millió forint értékű hirdetésszervezési, és egy legalább nettó 100 millió forintos márkakommunikációs referenciát vár el.

A nyílt közbeszerzési eljárás nyertesének napi- és hetilapokban, tévében, interneten, valamint közterületen kell hirdetéseket közzétenni.

Az ajánlattételi határidő november 24-e, az eredményhirdetés tervezett időpontja december 9-e, a felek január 1-jétől szerződnek 2012 év végéig.

Az MNB 2008-ban a Media Insight-ot bízta meg két évre szóló médiafeladatokkal, az ügynökség nettó 645 millió forintos ajánlatot tett.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés