hirdetés
hirdetés
hirdetés

200 milliós tender az MNB-nél

Hirdetésszervezési tevékenységre keres partnert a Magyar Nemzeti Bank. A közbeszerzési eljárás keretösszege nettó 200 millió forint, amely akár 50 százalékkal is magasabb lehet.

hirdetés

Médiafeladatokat hirdetett meg a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a Tenders Electronic Daily-n. A nyertessel 24 hónapig dolgoznak együtt, a közös munka keretösszege nettó 200 millió forint, ettől az ajánlatkérő plusz 50 százalékkal eltérhet.

Az MNB az előző három évből legalább két darab, egyenként minimum nettó 100 millió forint értékű hirdetésszervezési, és egy legalább nettó 100 millió forintos márkakommunikációs referenciát vár el.

A nyílt közbeszerzési eljárás nyertesének napi- és hetilapokban, tévében, interneten, valamint közterületen kell hirdetéseket közzétenni.

Az ajánlattételi határidő november 24-e, az eredményhirdetés tervezett időpontja december 9-e, a felek január 1-jétől szerződnek 2012 év végéig.

Az MNB 2008-ban a Media Insight-ot bízta meg két évre szóló médiafeladatokkal, az ügynökség nettó 645 millió forintos ajánlatot tett.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Zipernowsky Stúdió kirakatában karácsonyig minden nap új szociális design projekt mutatkozik be.

2020 novemberétől árulják a blogplatform hirdetési felületeit.

A  #PowerOfLiveEvents rendezvénysorozat és a „Hiányzol Anyu!” projekt is shortlistre jutott a nemzetközi fesztiválon.

A bevezetéshez új kampány is készült.

A Corporate Media & TV Awardson a Budapest 365-öt díjazták.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés