hirdetés
hirdetés
hirdetés

1 nap 10 kép - Bécstől a Kertemig

Bécsben ébredt kedden kora reggel Zvara Krisztián, majd a megbeszélések, pizza és kávék sora után levezetésképpen a Kertemben ült kollégáival. 1 nap 10 kép, második rész.

hirdetés

Hajnal egykor küldte 1 nap 10 kép című sorozatunkhoz készített fotóit és képaláírásait Zvara Krisztián, a PHD stratégiai csoportvezetője: "A hosszú hétvégék utáni visszatérés sosem könnyű. Főleg, ha hajnali keléssel és 3 óra utazással indul...Ennek ellenére lazább, csendes keddre számítottam, ami részben be is igazolódott: semmi ügyfélprezi, semmi brief vagy médiás bemutatkozó. Lett helyette más. Nem kevés. És mindig lesz is, mert akkor szép az élet, ha zajlik. Úgyhogy jutott tanulás, alkotás, segítés, étek, ital, meglepődés és egy hangyányi pihenés is talán, meglátjuk. A többit majd holnap. Vagyis ma."

 

Családos bécsi hosszúhétvége után rohanás a pályaudvarra. Így néz ki a Fernwarme Wien kora reggel. Bárki bármit mond, még mindig a legkirályabb épület a városban, a Charlie és a csokigyár jut eszembe, ahányszor csak látom

 

Reggeli túlélőkészlet: koffein, víz és sonkás szenya az agynak és gyomornak, előttem sajtó, utánam a többi vagon. Mellettem rohan az osztrák táj.

 

Egy (remélhetőleg) 500 pinget érő segítség a japán PHD-nek, avagy randomizált agytorna a SOURCEban, ahogy beérek, csak hogy beinduljon a gondolkodás.

 

Szuperképesség: mítingelés állva és ülve egyaránt, Xavier professzor sír a féltékenységtől.

 

Furcsamód nemrég 4 nap római vakáció után is alig vártam a Platán pizzáját, ami olaszabb az olasznál is. A doboz pedig jótékonyan elfedi az asztalt uraló káoszt.

 

Kell a koffein, gyors kávé a „Bruce Willis-teraszon”. Reggelre a felhőkarcolók általában csodamód eltűnnek. (összehasonlításként a filmbéli terasz képe balra)

 

„Ha ez benne lesz a Kreatívban, jövök neked 2 ropival” - mutatja Réka, miután bolognai maradékot és répát helyez el a munkaállomásom egyes felületein.

 

Vége a napnak (jócskán), egy esti fröccsözés a Kertemben a PHD egy részével - balról jobbra Réka, Zsuzsi, Zsuzska, Szilvi, Zizi, Fruzsi és jómagam

 

Visszafelé már romantikus sötétbe burkolózik az iroda. Még jó, hogy közel a Kertem, fel tudom szedni a csomagjaimat, és irány haza

 

Hedonista este, egy ágyban sokakkal: Daenerys, Tyrion, Arya, Sansa és Jon vár Martin tolmácsolásában. Paplan magamra, mert ugyan most május vége és meleg van, „Winter is coming”.

 

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Kolosi Péter szerint a gameshow-k és az egészestés showműsorok sem most élik a legjobb időszakukat, a Fókusz nézettsége azonban még néha őt is meglepi.

A Café PR két elismerést húzott be, az LA Communications egyet.

A Republic Group feladata a márkapozicionálás és az online kommunikációs stratégia kialakítása lesz.

A Motor1.com és a Motorsport.com értékesítése került hozzájuk 2020. január 1-jétől.

A Nike Germany szerint a sportolók nem csak magukért, hanem a társadalom egészéért küzdenek.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés