hirdetés
hirdetés
hirdetés

1 nap 10 kép - Bécstől a Kertemig

Bécsben ébredt kedden kora reggel Zvara Krisztián, majd a megbeszélések, pizza és kávék sora után levezetésképpen a Kertemben ült kollégáival. 1 nap 10 kép, második rész.

hirdetés

Hajnal egykor küldte 1 nap 10 kép című sorozatunkhoz készített fotóit és képaláírásait Zvara Krisztián, a PHD stratégiai csoportvezetője: "A hosszú hétvégék utáni visszatérés sosem könnyű. Főleg, ha hajnali keléssel és 3 óra utazással indul...Ennek ellenére lazább, csendes keddre számítottam, ami részben be is igazolódott: semmi ügyfélprezi, semmi brief vagy médiás bemutatkozó. Lett helyette más. Nem kevés. És mindig lesz is, mert akkor szép az élet, ha zajlik. Úgyhogy jutott tanulás, alkotás, segítés, étek, ital, meglepődés és egy hangyányi pihenés is talán, meglátjuk. A többit majd holnap. Vagyis ma."

 

Családos bécsi hosszúhétvége után rohanás a pályaudvarra. Így néz ki a Fernwarme Wien kora reggel. Bárki bármit mond, még mindig a legkirályabb épület a városban, a Charlie és a csokigyár jut eszembe, ahányszor csak látom

 

Reggeli túlélőkészlet: koffein, víz és sonkás szenya az agynak és gyomornak, előttem sajtó, utánam a többi vagon. Mellettem rohan az osztrák táj.

 

Egy (remélhetőleg) 500 pinget érő segítség a japán PHD-nek, avagy randomizált agytorna a SOURCEban, ahogy beérek, csak hogy beinduljon a gondolkodás.

 

Szuperképesség: mítingelés állva és ülve egyaránt, Xavier professzor sír a féltékenységtől.

 

Furcsamód nemrég 4 nap római vakáció után is alig vártam a Platán pizzáját, ami olaszabb az olasznál is. A doboz pedig jótékonyan elfedi az asztalt uraló káoszt.

 

Kell a koffein, gyors kávé a „Bruce Willis-teraszon”. Reggelre a felhőkarcolók általában csodamód eltűnnek. (összehasonlításként a filmbéli terasz képe balra)

 

„Ha ez benne lesz a Kreatívban, jövök neked 2 ropival” - mutatja Réka, miután bolognai maradékot és répát helyez el a munkaállomásom egyes felületein.

 

Vége a napnak (jócskán), egy esti fröccsözés a Kertemben a PHD egy részével - balról jobbra Réka, Zsuzsi, Zsuzska, Szilvi, Zizi, Fruzsi és jómagam

 

Visszafelé már romantikus sötétbe burkolózik az iroda. Még jó, hogy közel a Kertem, fel tudom szedni a csomagjaimat, és irány haza

 

Hedonista este, egy ágyban sokakkal: Daenerys, Tyrion, Arya, Sansa és Jon vár Martin tolmácsolásában. Paplan magamra, mert ugyan most május vége és meleg van, „Winter is coming”.

 

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Meghívásos tenderen végül a Next9-t választották.

A nemrég önálló sales house-zá alakuló cég a Toprum Barba hívta partnereit. Képgalériával mutatjuk meg, hogy sikerült az este.

A márka új termékeit fiatal művészek értelmezték újra. A nonfiguratív snackdarabkák értelmezésére pedig nyereményjátékot is indított a Cheetos.

A márka kompakt autóval bővíti a portfólióját, amihez a Café és a White Rabbit készítettek bevezető kampányt. A koncepció az „elsőség” volt.

Azzal, hogy a brazil kozmetikai cég egyesül az Avonnal, a világ negyedik legnagyobb teljes mértékben szépségiparral foglalkozó vállalatcsoportját hozza létre.

hirdetés

A MOST Fórum május 30-i eseményén a magyar sportélet szereplőivel tekintjük át, hogyan változott a szabadidő- és élsport a technológia fejlődésével. (X)

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés