hirdetés
hirdetés
hirdetés

1 nap 10 kép - Bécstől a Kertemig

Bécsben ébredt kedden kora reggel Zvara Krisztián, majd a megbeszélések, pizza és kávék sora után levezetésképpen a Kertemben ült kollégáival. 1 nap 10 kép, második rész.

hirdetés

Hajnal egykor küldte 1 nap 10 kép című sorozatunkhoz készített fotóit és képaláírásait Zvara Krisztián, a PHD stratégiai csoportvezetője: "A hosszú hétvégék utáni visszatérés sosem könnyű. Főleg, ha hajnali keléssel és 3 óra utazással indul...Ennek ellenére lazább, csendes keddre számítottam, ami részben be is igazolódott: semmi ügyfélprezi, semmi brief vagy médiás bemutatkozó. Lett helyette más. Nem kevés. És mindig lesz is, mert akkor szép az élet, ha zajlik. Úgyhogy jutott tanulás, alkotás, segítés, étek, ital, meglepődés és egy hangyányi pihenés is talán, meglátjuk. A többit majd holnap. Vagyis ma."

 

Családos bécsi hosszúhétvége után rohanás a pályaudvarra. Így néz ki a Fernwarme Wien kora reggel. Bárki bármit mond, még mindig a legkirályabb épület a városban, a Charlie és a csokigyár jut eszembe, ahányszor csak látom

 

Reggeli túlélőkészlet: koffein, víz és sonkás szenya az agynak és gyomornak, előttem sajtó, utánam a többi vagon. Mellettem rohan az osztrák táj.

 

Egy (remélhetőleg) 500 pinget érő segítség a japán PHD-nek, avagy randomizált agytorna a SOURCEban, ahogy beérek, csak hogy beinduljon a gondolkodás.

 

Szuperképesség: mítingelés állva és ülve egyaránt, Xavier professzor sír a féltékenységtől.

 

Furcsamód nemrég 4 nap római vakáció után is alig vártam a Platán pizzáját, ami olaszabb az olasznál is. A doboz pedig jótékonyan elfedi az asztalt uraló káoszt.

 

Kell a koffein, gyors kávé a „Bruce Willis-teraszon”. Reggelre a felhőkarcolók általában csodamód eltűnnek. (összehasonlításként a filmbéli terasz képe balra)

 

„Ha ez benne lesz a Kreatívban, jövök neked 2 ropival” - mutatja Réka, miután bolognai maradékot és répát helyez el a munkaállomásom egyes felületein.

 

Vége a napnak (jócskán), egy esti fröccsözés a Kertemben a PHD egy részével - balról jobbra Réka, Zsuzsi, Zsuzska, Szilvi, Zizi, Fruzsi és jómagam

 

Visszafelé már romantikus sötétbe burkolózik az iroda. Még jó, hogy közel a Kertem, fel tudom szedni a csomagjaimat, és irány haza

 

Hedonista este, egy ágyban sokakkal: Daenerys, Tyrion, Arya, Sansa és Jon vár Martin tolmácsolásában. Paplan magamra, mert ugyan most május vége és meleg van, „Winter is coming”.

 

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A Love, Death & Robots egyik epizódjában végzett digitális effektekért kapták az Annie-díjat.

A SorozatWiki információi szerint az RTL Magyarország, a TV2 és a Viasat is bedarál saját gyártású műsort.

Nagyívű, Sissitől egészen Mészáros Lőrincig eljutó összeállítás az osztrák és magyar nézőknek.

A Media1 biztosnak véli, hogy jövő csütörtöktől minden munkanap megjelenik az ingyenes újság.

Először osztják majd ki a „Live Communication” díjakat, amire 2019-es rendezvényekkel lehet pályázni.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Gondolatok és példák gyógyszeripari szakemberektől: patient journey map, társadalmi felelősségvállalás, élményközpontú PR, dezinformációk az oltásellenességről és további érdekes témák!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés