hirdetés
hirdetés
hirdetés

1 nap 10 kép - Bécstől a Kertemig

Bécsben ébredt kedden kora reggel Zvara Krisztián, majd a megbeszélések, pizza és kávék sora után levezetésképpen a Kertemben ült kollégáival. 1 nap 10 kép, második rész.

hirdetés

Hajnal egykor küldte 1 nap 10 kép című sorozatunkhoz készített fotóit és képaláírásait Zvara Krisztián, a PHD stratégiai csoportvezetője: "A hosszú hétvégék utáni visszatérés sosem könnyű. Főleg, ha hajnali keléssel és 3 óra utazással indul...Ennek ellenére lazább, csendes keddre számítottam, ami részben be is igazolódott: semmi ügyfélprezi, semmi brief vagy médiás bemutatkozó. Lett helyette más. Nem kevés. És mindig lesz is, mert akkor szép az élet, ha zajlik. Úgyhogy jutott tanulás, alkotás, segítés, étek, ital, meglepődés és egy hangyányi pihenés is talán, meglátjuk. A többit majd holnap. Vagyis ma."

 

Családos bécsi hosszúhétvége után rohanás a pályaudvarra. Így néz ki a Fernwarme Wien kora reggel. Bárki bármit mond, még mindig a legkirályabb épület a városban, a Charlie és a csokigyár jut eszembe, ahányszor csak látom

 

Reggeli túlélőkészlet: koffein, víz és sonkás szenya az agynak és gyomornak, előttem sajtó, utánam a többi vagon. Mellettem rohan az osztrák táj.

 

Egy (remélhetőleg) 500 pinget érő segítség a japán PHD-nek, avagy randomizált agytorna a SOURCEban, ahogy beérek, csak hogy beinduljon a gondolkodás.

 

Szuperképesség: mítingelés állva és ülve egyaránt, Xavier professzor sír a féltékenységtől.

 

Furcsamód nemrég 4 nap római vakáció után is alig vártam a Platán pizzáját, ami olaszabb az olasznál is. A doboz pedig jótékonyan elfedi az asztalt uraló káoszt.

 

Kell a koffein, gyors kávé a „Bruce Willis-teraszon”. Reggelre a felhőkarcolók általában csodamód eltűnnek. (összehasonlításként a filmbéli terasz képe balra)

 

„Ha ez benne lesz a Kreatívban, jövök neked 2 ropival” - mutatja Réka, miután bolognai maradékot és répát helyez el a munkaállomásom egyes felületein.

 

Vége a napnak (jócskán), egy esti fröccsözés a Kertemben a PHD egy részével - balról jobbra Réka, Zsuzsi, Zsuzska, Szilvi, Zizi, Fruzsi és jómagam

 

Visszafelé már romantikus sötétbe burkolózik az iroda. Még jó, hogy közel a Kertem, fel tudom szedni a csomagjaimat, és irány haza

 

Hedonista este, egy ágyban sokakkal: Daenerys, Tyrion, Arya, Sansa és Jon vár Martin tolmácsolásában. Paplan magamra, mert ugyan most május vége és meleg van, „Winter is coming”.

 

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Március óta dolgoznak együtt és az eddigi tapasztalatok alapján még sokáig tart majd a közös munka.

„Ez még csak a kezdet” – nyilatkozta a siker kapcsán az Iposos elnök-vezérigazgatója.

35 kamionra kerültek fel azok a gyerekrajzok, amikkel a baleset-megelőzést szeretnék segíteni.

A színésznő elment egy castingra és beválogatták A Tanár című sorozatba.

Az üzemeltetők szerint a külső alapján ítélő randioldal igazából egy társadalmi kísérlet.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés
hirdetés