hirdetés
hirdetés
hirdetés

15 milliós megbízás a Pilisi Parkerdőtől

Két ügynökség jelentkezett a Pilisi Parkerdő kommunikációs tenderére. A nyertes a becsült értéknél valamivel kevesebbért vállalta a megbízást. 

hirdetés

A Pilisi Parkerdő a Parkerdő természetesen - 2010-2012 című pályázathoz kapcsolódó kommunikációs feladatok ellátására keresett ügynökséget. A tenderen a Bell and Partners és a Well Pr indult, az előbbi nettó 15 millió 24 ezer forintos ajánlatával nyert. A Pilisi Parkerdő is hasonlóan – 15 millió 150 ezerre - becsülte a feladatok értékét. A Well Pr nettó 16 millió 885 ezres ajánlatot tett.

A Bell and Partnersnek például nyitó- és zárórendezvényt, sajtótájékoztatókat, médiamegjelenéseket kell szerveznie, de szórólap- és tájékoztató táblák készítése, közvélemény kutatás és online feladatok ellátása is a megbízás része.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Pap Szilárd István áprilisban fog távozni a laptól.

Ali G, hardcore táncolás és Baby Shark.

Az új általános vezérigazgató-helyettes Hargitai Ádám lett, Lóczi Jánost váltja.

A Főszerkesztők Fóruma Ács Dánielt és alkotótársait díjazta, illetve kiemelt további három munkát.

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

Március 19-én, pénteken Belső kommunikációs workshop a Kreatív szervezésében!

hirdetés
hirdetés