hirdetés
hirdetés
hirdetés

150 milliós megbízást adott a Zrínyi Kht.

Megvan a nyertes az Hm Zrínyi Kommunikációs Szolgáltató kommunikációs tenderén. A komplex feladatokra nettó 150 millió forint szánnak, ettől plusz 50 százalékkal eltérhetnek.
hirdetés

Másodszorra hirdette meg közbeszerzési eljárását a Honvédelmi Minisztérium (HM) kommunikációs szervezete, a Zrínyi Kommunikációs Szolgáltató Nonprofit Közhasznú társaság. A tenderen a honvédség és a HM tanintézményei részére toborzást elősegítő, valamint a NATO- és az uniós tagságból eredő biztonságpolitikai kötelezettségek megismertetésével kapcsolatos rendezvényszervezési, médiafelület-vásárlási szolgáltatások ellátására és BTL-eszközök beszerzésére kerestek partnert.

A kiírásra végül két pályázat érkezett, a nyertes a Sensation Event Marketing lett. A másik pályázó nevét nem hozták nyilvánosságra.

A szerződés 2010 végéig szól, a keretösszeg nettó 150 millió forint, ettől plusz 50 százalékkal térhetnek el.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés