hirdetés
hirdetés
hirdetés

130 fős tablóképpel jubilál a Playboy

Deutsch Tamás, Kóka János, Dávid Ibolya és Szigetvári Viktor is szerepel azon a 130 főből álló csoportképen, amely aPlayboy tizedik szülinapjára készül.
hirdetés

Az elmúlt tíz év interjúalanyai állnak csoportképet a magyar Playboy tizedik születésnapjára készülő tablóképen.

A 130 szereplő nem egyszerre állt modellt a képhez, szervezési okokból külön csoportokban kellett őket lefényképezni, de volt olyan szereplő is, akit egyedül fotóztak le.

A csoportképen többek között szerepel Dávid Ibolya, Vitray Tamás, Kóka János, Kósa Lajos, Grosics Gyula, Eszenyi Enikő és Kovács Ákos is.

(forrás: Népszabadság)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés
hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.