hirdetés
hirdetés
hirdetés

Zálogjog és végrehajtás a Pesti Estnél

Zálogjogot jegyeztetett be a Wallis részére a Fővárosi Bíróság a Pesti Est üzletrészére egy 300 millió forintos hitel biztosítékaként, amelyet a Sziget kivásárlásához nyújtott a cég az Est Media csoportnak. Közben egy közjegyző végrehajtást indított a Pesti Est ellen.

hirdetés

Zálogjogot jegyeztetett be a Wallis részére a Fővárosi Bíróság a Pesti Est üzletrészére– írja a Hvg legfrissebb száma. A zálogjog annak az egy éven belül lejáró, háromszáz millió forintos hitel visszafizetésének kiegészítő biztosítéka, amelyet a Veres Tibor nagyvállalkozó által tulajdonolt Walllis Asset Management Zrt. a Sziget fesztivált rendező Sziget Kulturális Menedzser Iroda kivásárlásához az Est Media csoportnak nyújtott. 

A Hvg a Pest Esttel kapcsolatban arról is beszámol, hogy egy győri közjegyző végrehajtást kezdeményezett a cég ellen. A végrehajtás indokául szolgáló 290 ezer forintos tartozás Balázs Csaba, a Pesti Estet tulajdonló Est Media elnök-vezérigazgatója Hvg-nek adott nyilatkozata szerint azonban már rendeződött, csak ezt a cégbíróság még nem jegyezte be.  A Pesti Est Kiadói és Kulturális Szolgáltató Kft. törzstőkéje 6,85 milliárd forint, saját tőkéje 2009-ben 136,7, tavaly pedig 108,4 millió forint volt.

(forrás: HVG)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Olyan kültérre tervezett alkotásokat várnak, amelyek szabadon, de reflektálnak az elmúlt hónapok helyzetére.

A gála augusztus 30-án, 20 órakor indul a New York-i Barclays Centerben.

A Topo Chico Hard Seltzerrel erősít az üdítőgyártó.

A Facebookot és a Google-t pedig fel kell darabolni, különben egyre nagyobb lesz a hatalmuk.

Lehet, hogy a büntetés miatt nem indulhatnak az NMHH következő frekvenciapályázatán.

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk augusztus 6-án online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdeti lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.