hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vasárnap érkezik a Sólyom első gépe

Augusztus 18-án, vasárnap koradélután érkezik meg a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1. Termináljára a Sólyom Hungarian Airways első, Boeing 737-500-as repülőgépe.

hirdetés

Az érkező HA-HSA lajstromjelű repülőgép szinte indulásra készen áll már a dél-angliai Bournemouth repülőterének hangárjában, és hamarosan megkapja a Sólyom Airways dizájnját a második, HA-SHC lajstromjelű gép is.

Nézze meg galériánkat a Boeingekről: 

Kattintson a galériához!
 

Milyen lesz a Sólyom flotta? 

Az új magyar légitársaság flottájának első hat Boeing 737-500-as repülőgépe 1990-1992 között teljesítette első repülését, azaz a flotta átlagéletkora kb. 22.5 év lesz az Airportal információi szerint. A repülőgépek mindegyike CFM56-3C-1 típusú hajtóművekkel van felszerelve. Mind a hat repülőgép Skandináviában kezdte a pályafutását, majd volt, amelyik a British Airways-nél is repült. A Boeingek közül kettő tartózkodott korábban Ferihegyen hosszabb ideig, amikor az Aeroflot Nord/Nordavia színeiben az Aeroplexnél tárolták őket.

A hat repülőgép közül négy darabot (MSN 24648, 24274, 24645 és 24647) alakítottak át VIP szállításra is alkalmas repülőgéppé, miután a hagyományos légitársaságok kivonták őket a menetrend szerinti forgalomból. A 24754 és a 25065 sorozatszámú ex. Nordavia gépeket Budapestről történő átrepülésük óta Bournemouth repülőterén tárolták.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A brit napilap új kampányában birkák, kígyók, keselyűk vitakoznak.

Akár leépítés is jöhet a Hír TV-nél.

Az ügynökség PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét.

Egy youtubertől kölcsönözték az ötletet, hogy dalok szülessenek a videók alá érkező negatív beszólásokból.

Az új vezető tíz éve dolgozik az egyetemnél.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 1.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés