hirdetés
hirdetés
hirdetés

T-Online, T-Mobile - Google-lal keres

A Google technológiáját alkalmazza az Origo keresője, az Ok.hu, valamint a T-Mobile web’n’walk szolgáltatása is - erről a T-Online és a T-Mobile állapodott meg a keresőcéggel. A Google keresőmotorral a magyar webre szűkített keresésnél nemcsak a .hu domainek alatti, hanem az összes magyar nyelvű oldal között lehet keresni.
hirdetés
Az együttműködés nyomán az Origo keresője a Google keresőmotorját alkalmazza. A site-on újdonság, hogy az Ok.hu saját hirdetései és az automatikus találatok alatt a Google AdWords szponzorált találati eredményei is megjelennek.

A magyar webre szűkített keresés esetében pedig nemcsak a.hu domainek alatti, hanem a világ összes magyar nyelvű oldala között lehet keresni, tehát a .com, .ro .sk vagy bármely más cím alatt.

Az Ok.hu továbbfejlesztésével egyidőben a T-Mobile is lecseréli web’n’walk szolgáltatásának keresőmotorját a Google technológiájára. A web’n’walk szolgáltatás segítségével a mobiltelefonon is elérhető a teljes világháló.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Pap Szilárd István áprilisban fog távozni a laptól.

Ali G, hardcore táncolás és Baby Shark.

Az új általános vezérigazgató-helyettes Hargitai Ádám lett, Lóczi Jánost váltja.

A Főszerkesztők Fóruma Ács Dánielt és alkotótársait díjazta, illetve kiemelt további három munkát.

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

Március 19-én, pénteken Belső kommunikációs workshop a Kreatív szervezésében!

hirdetés
hirdetés