hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szigetvári és Társai - márciusban indul

Szigetvári Viktor, az MSZP december végén távozott kampányigazgatója stratégiai kommunikációs tanácsadó céget alapított a Szonda Ipsos résztulajdonos igazgatóival, Levendel Ádámmal és Sterk Péterrel - írja a VG.hu.
hirdetés
Szigetvári és Társai kommunikációs cég hat millió törzstőkével alakult, és a társaságot egyenlő arányban birtokolják a tulajdonosok. A társaság ügyvezetője Szigetvári Viktor, aki a második üzleti év végére a „vállalati méret és szervezettség” elérését célozta meg.

A HVG-nek Szigetvári Viktor elmondta: a társaság március 1-jével kezdi meg működését, és stratégiai kommunikációs tanácsadást, politikai elemzést, továbbá üzleti és politikai kampányszervezést is vállalnak. Hozzátette: a magyar politikai élet nyilvános értékelésében nem vesznek részt.
(forrás: HVG, VG Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Épp javában pörögne a fesztivál. Az arculat korábban elkészült, a kreatívok egy része még az utcát is megjárta, a teljes verzió azonban végül a fiókban maradt. 

Eleve szűkített tartalmat érnek el a gyerekek, amit a szülők tovább korlátozhatnak, ahogy az előtte töltött időt is.

Az ad_apt néven induló új részleg kifejezetten adaptációs, lokalizációs munkákra szakosodott.

Fonay Gergely felügyeli majd az Auchan Korzók brand márkafrissítését is.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés