hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szigetvári és Társai - márciusban indul

Szigetvári Viktor, az MSZP december végén távozott kampányigazgatója stratégiai kommunikációs tanácsadó céget alapított a Szonda Ipsos résztulajdonos igazgatóival, Levendel Ádámmal és Sterk Péterrel - írja a VG.hu.
hirdetés
Szigetvári és Társai kommunikációs cég hat millió törzstőkével alakult, és a társaságot egyenlő arányban birtokolják a tulajdonosok. A társaság ügyvezetője Szigetvári Viktor, aki a második üzleti év végére a „vállalati méret és szervezettség” elérését célozta meg.

A HVG-nek Szigetvári Viktor elmondta: a társaság március 1-jével kezdi meg működését, és stratégiai kommunikációs tanácsadást, politikai elemzést, továbbá üzleti és politikai kampányszervezést is vállalnak. Hozzátette: a magyar politikai élet nyilvános értékelésében nem vesznek részt.
(forrás: HVG, VG Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés