hirdetés
hirdetés
hirdetés

Százmilliós tender a Hungarofestnél

Százötmillió forintért írt ki tendert média-, kreatív- és pr-ügynökségi munkákra a Hungarofest.

hirdetés

Kreatív-, médiavásárlási és pr-feladatokra, valamint a kapcsolódó ügynökségi szolgáltatásoknak ellátására írt ki gyorsított tárgyalásos tendert a Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Nonprofit Kft. - derül ki a Tenders Electronic Daily értesítőjéből. A szerződés 2012 augusztusától 2013 októberéig tart.

A tender becsült értéke százöt millió forint és többek között médiavásárlást és tervezést, kreatív munkákat, webfejlesztést és pr-munkákat is tartalmaz. A kiírásban megjegyzik, hogy a keretösszeg a feladatoktól függően időközben akár 90 százalékkal is változhat felfelé. Az ajánlattételi határidő június 26-a, a kiválasztott ügynökségeket a Hungarofest július 3-án szólítja fel második ajánlattételre. 

A Hungarofest tavaly több témakörben is hirdetett hasonló tendert. A bruttó 550 millió forint értékű médiamegbízást végül a Bell and Partners nyerte, a pr-munkák elvégését pedig a Young and Partersre bízták. A bruttó 120 millió forint értékű kreatívfeladatokat a Plot Point végezte. 

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Dinamikus kizárási listákat lehet vele létrehozni, amivel egyszerűsíthetik a kampányok menedzselését.

Michal Malysa tizenöt piacon vezényli majd a cégcsoport külső és belső kommunikációját.

A bútoráruház nem is költ más offline csatornán, a szpot a saját kreatívcsapat munkája.

534 különböző ruhadarab vonul fel a bevásárlóközpontból a látványos videókban.

A patika kampányokért jött, de még több lett belőle.

hirdetés
hirdetés

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!