hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pepsi - citromos kóla

Citromízesítésű kólát vezet be az USA-ban a Pepsi. A Pepsi Twist az ízesített kólák közt egy új divatot indíthat el.
hirdetés

Pepsi - citromos kóla

[2001.06.15.]

Citromízesítésű kólát vezet be az USA-ban a Pepsi. A Pepsi Twist az ízesített kólák közt egy új divatot indíthat el.

Dave Burwick, a Pepsi-Cola szénsavas üdítőiért felelős észak-amerikai alelnöke elmondta: "A fogyasztóinkról kiderült, hogy üdítőitaluk kiválasztásakor valami extrát keresnek. A Pepsi Twist kitalálásakor frissítő hatást akartunk elérni, és figyelembe vettük a már meglévő ízkínálatot is." Az új italt tavaly nyáron Minnesotában és Texasban tesztelték. Ha a mostani bevezetés sikeres lesz, más országokban is árulják majd a Pepsi Twistet. Az új terméket rádió és televízió kampány kommunikálja, a reklámokat a Pepsi ügynöksége, a New York-i BBDO készítette. A hirdetések egy állatkertben játszódnak, ahol olyan hőség van, hogy a pingvinek különös dolgokat tesznek, hogy lehűtsék magukat.
(Forrás: MediaGuardian.co.uk)

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Hornyacsek Zoltán 13 évet dolgozott a kiadónál, a napilapüzletágért volt felelős.

Az idén 20 éves újság kívül-belül átalakul.

Gyenge idegzetűek, csak óvatosan!

A Toman Lifestyle márkáihoz kapcsolódóan.

A Washington Postban megjelent egész oldalas hirdetésben ajánlotta fel az eszement nyomravezetői díjat.

hirdetés

Meghosszabbított nevezési határidő: október 20. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Díjátadó: 10.25. Kapunyitás: 19 óra

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Díjátadó: 10.26. kapunyitás: 19 óra

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.

Workshop az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletéről, közismertebb nevén a GDPR-ról november 10-én.

Facebook és Instagram hirdetések kezelése a gyakorlatban november 16-án.

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

Minden gallérhoz másképp kell szólnunk HR-eseként? Kiderül a november 21-i workshopunkon, ahová kék gallérosokra specializálódott HR-eseket várunk.

Hr-esként Ön hol nézi meg először egy jelölt profilját? És kiről mit árul el az adatlapja? És azt vajon tudja, hogy a jelöltek hol és hogyan keresnek a legaktívabban munkát? Workshopunkon mindenre választ kap. November 21. 09:00

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

hirdetés
hirdetés