hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pannon - nem pályázik a digitális műsorszórásra

Értesülésünk szerint a Pannon nem vette meg a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) pályázati anyagát, így nem száll be a digitális földfelszíni televízió és rádió műsorszórásba. A Kreatív Online annak kapcsán kereste meg a mobiltársaságot, hogy az Index korábban arról írt: a Pannon valószínűleg versenybe száll az Antenna Hungáriával (AH) az üzemeltetési jogokért.
hirdetés
Az Index április 15-én írt arról, hogy a Pannon is gondolkozik, hogy induljon-e az NHH pályázatán, és a portál információi szerint a társaság meg is vette a pályázati anyagot.

A Kreatív Online Majorosi Emesétől, a Pannon sajtó és információs igazgatójától megtudta: a mobilszolgáltató nem vette meg a pályázati anyagot, tehát nem indul el a digitális földfelszíni televízió és rádió műsorszóró-hálózat üzemeltetésére vonatkozó tenderen. Arról, azonban nem kaptunk további információt, hogy a vállalat miért nem indul az NHH pályázatán.

Mint arról az Index már beszámolt, a hírközlési hatóság márciusban írta ki a digitális földfelszíni televízió és rádió műsorszóró-hálózatának üzemeltetésére vonatkozó eljárást, de mindeddig csak egy cég, az AH jelezte, hogy biztosan megpályázza a 12 évre szóló lehetőséget.

Az NHH várhatóan pár hónapon belül kihirdeti a pályázat eredményét, és még az idén elindulhat a műsorszórás.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés