hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyári kampány Budapestnek

Új célcsoportokat szólítana meg az állami marketingszervek és turisztikai szolgáltatók közös nyári Budapest-kampánya. A Cultural Adventure pezsgő, szórakoztató nagyvárosként mutatja be a fővárost.
hirdetés

Cultural Adventure néven nagyszabású Budapest-kampányt indítanak az állami marketingszervek és a fővárosi turisztikai szolgáltatók. A közös kampány a gazdasági válság hatásait hivatott ellensúlyozni, és „Budapestet újracsomagolva, pezsgő, fiatalos, szórakoztató nagyvárosként mutatja be, tele különleges kulturális élményekkel, egyedi és romantikus helyekkel, szórakozási lehetőségekkel”.

A kampányban az állami Magyar Turizmus (MT) és a fővárosi BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató (BTH) mellett a Magyar Szállodaszövetség, a Malév, a Budapest Airport és 50 szálláshely működik együtt.

A fő témák:

  • art & design (művészet és formatervezés)
  • party & fun (buli és szórakozás)
  • relax & enjoy (élmények és örömök)
  • love & romance (szerelem és romantika)
  • festivals & events (fesztiválok és rendezvények)
  • summer adventure (nyári kaland)A résztvevők kedvezményes 
  • szállásajánlatokkal és akciós repjegyekkel támogatják a kampány
  • üzeneteit. A kampány Németországra, Nagy-Britanniára, Spanyolországra,
  • Skandináviára, Olaszországra és Franciaországra összpontosít.


A budapesti városmárka-stratégiával legutóbb a Nagy Kreatív Napon tartott beszélgetés kapcsán foglalkoztunk, tudósításunk itt olvasható.
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Mostantól a Red Lemonnal repül tovább a légitársaság.

Edukációs hónapot indít a magyar keresőmarketing szakmát összefogni kívánó DIMSZ Keresőmarketing tagozata, cikkekkel és ingyenes kutatási anyaggal.

Az Egyesült Államokban zajló tüntetésekről tudósítva eddig 140 riportert bántalmaztak a rendőrök, illetve néhol a tüntetők is.

Az ötvenes éveket idéző grafikákkal ünneplik, hogy lassan vége a korlátozásoknak.

Sportfive néven folytatja a Groupama Arénát is üzemeltető cég.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés