hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nincs megfelelő munkaerő Tech Cityben

A dinamikus fejlődés után most nem találni megfelelő, szakképzett munkaerőt a londoni Tech Citybe, amelyet a Szilícium-völgy kihívójának szántak.

hirdetés

Bár az Egyesült Királyság legdinamikusabban fejlődő technológiai központja, a kelet-londoni Tech City számára az elemzők szerint a szakértő munkaerő hiánya korlátozza a fejlődést és a növekedés eddigi szinten tartását – írja a Brand Republic.

A felmérések szerint programozói, fejlesztőmérnöki és szakértői munkakörbe a legnehezebb megfelelő munkaérőt találni, míg marketinges és pr-munkára bőven van jelentkező.

A vállalkozások indítását nehezíti, hogy indulási tőkéjüket ötszázezer és kétmillió angol font között állapítják meg, emellett a magas bérleti díjak és a befolyásos világcégek tehetségelszívása is korlátozza működésüket. A Tech City vállalatai az elmúlt évben átlagosan hat embert toboroztak, viszont a fluktuáció és az elvesztett tehetségek pótlása visszavetette a cégek dinamikus fejlődését.
A Tech City tevékenységéből származik az Egyesült Királyság bruttó nemzeti termékének 8,3 százaléka, mely három év múlva 12 százalékig fog emelkedni.

 

(forrás: Brand Republic/Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Csúszik az engedélyezési folyamat, de idén még jók vagyunk.

Stáb nélkül, teljesen egyedül kellett lefotóznia magát.

A távmunkában dolgozó kommunikációs dolgozók számára. Mindkettő használata ingyenes.

Nem tudták azonosítani az emberi méltóság megsértésének tényálladékát a kormánypárti hírtelevízió anyagában.

Az edzőtermek zárva, a kültéri sportolás tűrt, de nem támogatott, és vannak, akik ennek ellenére sem adják fel. 

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne ad

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! A Kreatív szaklap először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: június 3.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!

hirdetés
hirdetés