hirdetés
hirdetés
hirdetés

Murányi – fizetésképtelen a bolthálózat

A Napi Gazdaság információi szerint a háztartási gépeket és elektronikai termékeket forgalmazó Murányi Kereskedőház-csoporthoz tartozó öt Kft. ellen felszámolási eljárás indult.
hirdetés
A Murányi Kereskedőház BP Kft. és a Murányi Kereskedőház Plaza Kft. elleni felszámolási eljárást már közzé is tették. A cégcsoport jövőjéről egyezettetek május 2-án a cégcsoport beszállító nagykereskedői, Murányi János a csoport tulajdonosa, valamint az öt Kft. felszámolója, az ÁFI Felszámoló és Vagyonkezelő Rt. képviselője.

Mind a hitelező beszállítók, mind a felszámoló szándéka, hogy a jelenleg 19 üzletet működtető Murányi-csoport lehetőleg talpon maradjon. Dózsa László felszámolóbiztos elmondta, hogy a hitelezők beleegyeztek a további működésbe, így a reorganizáció megkezdődhet. A Murányi-csoporthoz tartozó öt cég valamivel több mint 2 milliárd forint adósságot halmozott fel. A tervek szerint a felszámolás alatt megvalósítandó reorganizáció keretében az üzletek franchise rendszerben működnek majd tovább.

(forrás: Napi Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Szerinte kevés a forrás, az unió pedig még mindig nem érti, hogy a demokrácia léte függ attól, eljutnak-e a lakosokhoz a valódi információk.

A Hirado.hu vezetését egy hónapja vette át a Lokál nevű kormányközeli bulvárlaptól érkezett Leitner Attila. 

Naomie Harris, a James Bond-filmek sztárja és Brian Eno brit zenész is közreműködött a rövidfilmben.

Ennél többet csak focira költött eddig a közmédia. a 2020-2022 közötti futamokért kellett ennyit fizetni.

A jellegzetes ta-damm hang megmarad, de a mozikba jobban passzoló, hossszabb zenei felvezetés előzi meg a védjegyszerű kezdést.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés