hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mobil mobilbolt a Vodafone-nál

Vodafone Kioszk néven standokkal jelenik meg a mobilcég olyan bevásárlóközpontokban, ahol nincsen saját üzlethelyisége.
hirdetés

Standokat állít fel a Vodafone azokban a bevásárlóközpontokban, ahol nincsen saját üzlethelyisége. A belső retail marketing csapat tervezte Vodafone Kioszkokban minden márkaboltokban megszokott szolgáltatás elérhető, az első kettőt a budapesti Fogarasi úti Tesco-ban és az Europarkban állították fel.


A Kioszkok egyelőre tesztüzemben működnek: a Vodafone vizsgálja, hogy „ez az értékesítési forma mennyire állja meg a helyét a magyar piacon". A folytatásról kora tavasszal várható döntés – tudta meg a Kreatív Online.

A tavaly elindított márkaboltfelújítási program mellett eközben elkezdődött a viszonteladói hálózat arculatfrissítése is.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés