hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mi a magyar termék?

Megtudhatják, mi számít majd magyar terméknek az új rendelet szerint azok, akik résztvesznek a csütörtöki Magyar Termék Reggelin, amit a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkárának részvételével a Kreatív társlapja, az Élelmiszer Szaklap rendez.

hirdetés

A csütörtöki Magyar Termék Reggeli rendezvény keretében Dr. Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára ismerteti a minisztérium állásfoglalását a magyar termékekkel kapcsolatos rendelet tervezetről, ezután az érdeklődők meghallgathatják az érdekvédelmi szervezeteknek a tervezettel kapcsolatos állásfoglalásait. Kerekasztal-beszélgetés keretében közös diskurzusra nyílik lehetőség többek között a Vidékfejlesztési Minisztérium több munkatársával, az ÉFOSZ (Élelmiszerfeldolgozók Országos Szövetsége) ügyvezetőjével, és a Sió-Eckes, az Unilever, a Co-op és a CORA vezetőivel.

A beszélgetés több témát érint, amely után a szervezők szerint remélhetőleg kirajzolódik, hogy milyen termékek viselhetik a jövőben a magyar jelzőt, mitől tekinthetünk majd teljes mértékben magyarnak egy terméket, hogyan lehet kiérdemelni a kiváló, az extra és a prémium megjelölést, mi a kézműves és hagyományos élelmiszerek közötti különbség, valamint hogyan fog alakulni a magyar eredetet jelölő védjegyek sorsa a jövőben.

A kérdés az FMCG-szektornak többek között azért is égető, mert épp a napokban indított eljárást a Gazdasági Versenyhivatal négy nagy élelmiszerlánc ellen is azzal a gyanúval, hogy hirdetéseikben jogtalanul, a fogyasztók megtévesztésére alkalmas módon használták a magyar termék kifejezést.

Időpont: 2011. március 31.  9.30
Helyszín: Budapest, Hemingway Étterem, Kosztolányi Dezső tér 2. (Feneketlen tónál)
A jelentkezési lap itt letölthető.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

Merülés a Duna Arénában, kajakozás a nulla fokos Dunán - így készültek az Exatlon teaser videói. 

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés