hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mi a magyar termék?

Megtudhatják, mi számít majd magyar terméknek az új rendelet szerint azok, akik résztvesznek a csütörtöki Magyar Termék Reggelin, amit a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkárának részvételével a Kreatív társlapja, az Élelmiszer Szaklap rendez.

hirdetés

A csütörtöki Magyar Termék Reggeli rendezvény keretében Dr. Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára ismerteti a minisztérium állásfoglalását a magyar termékekkel kapcsolatos rendelet tervezetről, ezután az érdeklődők meghallgathatják az érdekvédelmi szervezeteknek a tervezettel kapcsolatos állásfoglalásait. Kerekasztal-beszélgetés keretében közös diskurzusra nyílik lehetőség többek között a Vidékfejlesztési Minisztérium több munkatársával, az ÉFOSZ (Élelmiszerfeldolgozók Országos Szövetsége) ügyvezetőjével, és a Sió-Eckes, az Unilever, a Co-op és a CORA vezetőivel.

A beszélgetés több témát érint, amely után a szervezők szerint remélhetőleg kirajzolódik, hogy milyen termékek viselhetik a jövőben a magyar jelzőt, mitől tekinthetünk majd teljes mértékben magyarnak egy terméket, hogyan lehet kiérdemelni a kiváló, az extra és a prémium megjelölést, mi a kézműves és hagyományos élelmiszerek közötti különbség, valamint hogyan fog alakulni a magyar eredetet jelölő védjegyek sorsa a jövőben.

A kérdés az FMCG-szektornak többek között azért is égető, mert épp a napokban indított eljárást a Gazdasági Versenyhivatal négy nagy élelmiszerlánc ellen is azzal a gyanúval, hogy hirdetéseikben jogtalanul, a fogyasztók megtévesztésére alkalmas módon használták a magyar termék kifejezést.

Időpont: 2011. március 31.  9.30
Helyszín: Budapest, Hemingway Étterem, Kosztolányi Dezső tér 2. (Feneketlen tónál)
A jelentkezési lap itt letölthető.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Csúszik az engedélyezési folyamat, de idén még jók vagyunk.

Stáb nélkül, teljesen egyedül kellett lefotóznia magát.

A távmunkában dolgozó kommunikációs dolgozók számára. Mindkettő használata ingyenes.

Nem tudták azonosítani az emberi méltóság megsértésének tényálladékát a kormánypárti hírtelevízió anyagában.

Az edzőtermek zárva, a kültéri sportolás tűrt, de nem támogatott, és vannak, akik ennek ellenére sem adják fel. 

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne ad

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! A Kreatív szaklap először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: június 3.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!

hirdetés
hirdetés