hirdetés
hirdetés
hirdetés

Meghosszabbították a Magyar Telekom frekvenciahasználati jogosultságát

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) határozata alapján a Magyar Telekom 2100 MHz-es frekvenciasávban december 27-éig fennálló frekvenciahasználati jogosultságát 2027. június 27-ig meghosszabbították – közölte a cég.

hirdetés

A jogosultságot 2004-ben a Nemzeti Hírközlési Hatóság pályázatán nyerte el a T-Mobile Magyarország, a Magyar Telekom jogelődje. A jogosultság hét és fél évvel történő meghosszabbítására a 2004-es pályázati kiírás ad lehetőséget. A 2100 MHz-es frekvenciasáv a 3G szolgáltatásra ad lehetőséget a közlemény szerint. A sajtóanyag kiemeli, hogy nem minden ügyfelük rendelkezik 4G képes készülékkel, miattuk fontos, hogy megmaradjon a 3G sáv.

A közlemény szerint a 3 darab 5 MHz-es duplex frekvenciablokkra vonatkozó hosszabbítás egyszeri díja 11 milliárd forint, melyet a társaság 2019 első negyedévében köteles kifizetni. A frekvenciasáv hosszabbításának egyszeri díja, valamint a jövőbeni éves sáv díjának jelenértéke további 4,2 milliárd forint, ezt már idén ki kell fizetniük.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Két év után szervezik meg ismét az Event Touchot.

A Westendben és a Széna téren lehet szagolgatni.

Lengyel Tamás és Péterfy Bori segíti az alapítvány új termékeinek promócióját.

Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója arról is beszélt, zavarja-e a csatorna nézettségét, ha Rogán Cecíliával fotózzák.

Az Operaház szfinxjével összeakaszkodó Ady Endréről, a csillebérci tündérekről, és a Lánchíd alagútba tolásáról is született már epizód.

hirdetés

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án. SAVE THE DATE!

hirdetés
hirdetés