hirdetés
hirdetés
hirdetés

Médiással bővült a Multeam360

A Berg Média is a Multeam360 tagja lett. Az ügynökségcsoportot 2010-ben három cég hozta létre, mára hatot tömörít.

hirdetés

A médiaügynökségi oldal is megjelent a Multeam360-nál, miután az ügynökségi csoporthoz csatlakozott a Berg Média – mondta el a Kreatív Online-nak Radácsi Pál, a három évvel ezelőtt létrejött Multeam360 ügyvezetője. A csoportot akkor a rendezvényes területen tevékenykedő Multeam Events, az online megoldásokat alkalmazó Digitalwave illetve a pr-kommunikációs feladatokat ellátó Stern Communications hozta létre az egyéni ügyfeleik átfogóbb kiszolgálása miatt.

Tavaly a Berg Média előtt két másik cég is a Multeam360 tagja lett: a szintén rendezvényes Bo Event és a stratégiai kommunikációs területet erősítő UP Advertising.

Radácsi Pál hangsúlyozta, hogy a Multeam360 továbbra sem egy nagy integrált ügynökség, hanem egy olyan csoport, ahol mindenki a saját területét látja el, és a felmerülő ügyféligénynél azonnal tudnak reagálni. Mint a fenti felsorolásból kiderült, a csoportnál a hat ügynökségből ketten ugyanazért a területért felelnek, vagyis nem kötötték ki feltételül, hogy egy-egy szakterületre csak egy tagjuk lehet.

„A tenderekre nem a Multeam360-at hívják, hanem az egyes ügynökségeket. Viszont az elbírálásnál jól jöhet, hogy az adott cég a csoporthoz tartozik, mivel ha a megbízás része olyan feladat, amit egy másik Multeam360-as tagügynökség tud ellátni, akkor azt rá tudja bízni. Mi érdekközösségben dolgozunk, ugyanakkor nem csak együtt láthatunk el megbízásokat, hanem például külső céget is választhatunk konzorciumi partnerül” – magyarázta az ügyvezető.

Az új logó

A Multeam360 a hat ügynökség ernyőmárkája, amelynek arculata az elmúlt hetekben újult meg. A tagügynökségek neve, arculata és vezetőinek pozíciója nem változik, de a névjegyekre, emailekre odakerül, hogy a cég a csoport tagja. Az ügynökségek egyelőre összeköltözést sem terveznek.

A régi logó

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Larus Étterem teraszán megtartott koktélpartyn osztotta meg ügyfeleivel a járványhelyzetre szabott stratégiáját az ügynökség.

„Gondolj a maszkra úgy, mint az arc bikinijére" – hirdetik, óriásplakáton, hajók oldalán, tűzfalon, és aszfaltra stencilezve is.

A Facebookon jelentették be a csapat névsorát.

A Greenroom gondozásában bemutatkozik Titán kapitány.

A GVH versenyfelügyeleti eljárást indított a Star Networkkel és a 4KIDS Meseportállal szemben. 

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés