hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyarországé volt a legjobb promóció Dél-Koreában

A magyar standot és előadásokat választották a legjobbnak a szöuli turisztikai kiállításon.
hirdetés

Magyarországnak ítélte a Legjobb Turisztikai Promócióért járó díjat a Koreai Turisztikai Szövetség a szöuli turisztikai kiállításon. A dél-koreai szakértők többek között a magyar stand megjelenése és az ott tartott előadások alapján döntöttek az elismerésről.

A június eleji, 49 országot felvonultató kiállításon való megjelenést a szöuli magyar nagykövetség szakdiplomatái, az ITD Hungary és a Magyar Turizmus közösen szervezték. A visszajelzések alapján több lap és utazási iroda is tematikus mellékletet jelentet meg Magyarországról az év későbbi részében.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Keretszerződést kötöttek a BBC Studiossal, most az Egy bolygó hét világa című sorozatot népszerűsítik.

Megérkezett a brit áruházlánc ünnepi kisfilmje, ami idén azért is különösen izgalmas, mert Magyarországon forogott, és a stábban számos hazai szakember dolgozott.

Budapesti járókelők csendesíthetik le a zabolátlan gépeket.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés