hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar játékfejlesztővel dolgozik a Marvel

A magyar Zen Stúdióval dolgozik együtt a több ezer képregényhős kiadási jogával rendelkező Marvel Entertainment. Szerdán már megjelent a stúdió legújabb játéka. 

hirdetés

Hosszú távra szóló megállapodást kötött a több mint nyolcezer képregényhős kiadási jogait birtokló Marvel Entertainment a magyar Zen Stúdióval, amely elsőként a 2005-ben kiadott Pinball FX játékszoftverrel hívta fel magára a nemzetközi szakma figyelmét.

Az Xbox 360 játékkonzolra írt játék akkor mintegy kétmilliós rajongótáborral rendelkezett. A Marvellel való együttműködés első állomásaként szerdán a Microsoft Xbox hálózatában jelent meg a Zen Stúdió legújabb játéka, a Marvel Pinball, amelyben négy szuperhőst: Pókembert, Rozsomákot, Vasembert és Pengét keltették életre.

A magyar játékkiadó ezzel tagja lett annak a szűk szakmai elitnek, amely a Marvel képregényhőseinek számítógépes átiratát készítheti.

"A képregényhősök kiadója szigorú elvárások szerint választja ki a játékfejlesztőket, mert a nagy múltú vállalat számára fontos, hogy képregényhősei digitális környezetben is az adott karakterre jellemző eredeti élményt nyújtsák" - hangsúlyozta Kigyóssy Zsolt, a Zen Stúdió ügyvezetője.

Az új játék fejlesztése több mint másfél évig. A szigorú elvárások nem csupán a karakterek megjelenésére, de a játékban megvalósuló viselkedésükre, valamint a hangulatot fokozó zenére és hangeffektusokra is vonatkoztak.

A legapróbb részletekig kidolgozott játékkörnyezetet jól jellemzi, hogy Pókember, Rozsomák, Vasember és Penge a Marvel filmekből ismert eredeti hangokon szólalnak meg.

(forrás: MTI)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés