hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lesz intézkedési terv az Est Mediánál

Elfogadták pénteken az Est Media Vagyonkezelő egyik részvényesének indítványát arról, hogy az igazgatóság készítsen intézkedési tervet a veszteségek mérséklésére - adta hírül az MTI.

hirdetés

Elfogadták a résztvevők a korábban Econet néven működő Est Média Vagyonkezelő 2010. évet lezáró éves rendes közgyűlésén pénteken azt az április 11-én nyilvánosságra került indítványt, hogy a cég készítsen intézkedési tervet a veszteségek mérséklésére. Balázs Csaba, az igazgatóság elnöke elmondta, hogy a reorganizációt már megkezdték és reményeik szerint 2011-ben új bázison lassabb, de biztosabb alapokon álló növekedés indulhat meg.  A veszteségeket a médiapiac szűkülésével magyarázta Balázs Csaba, hangsúlyozva azt, hogy a médiapiac a belső fogyasztással együtt mozog.

A nemzetközi számviteli szabályok szerinti konszolidált mérleget 10,32 milliárd forint főösszeggel és 1,601 milliárd forint veszteséggel fogadták el, ez a közgyűlés előterjesztéséhez képest 150 millió forinttal több, miután az FM1 25 százaléknyi részvényét ez év áprilisában, még a 2010-es üzleti év lezárása előtt, könyv szerinti érték alatt adták el.

(forrás: MTI, Világgazdaság)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Szemtelenségből megint jelesre vizsgáztak.

Az ok a fogyasztók megtévesztése például a Pápa áldásával” vagy a „Diana hercegnő eljegyzési gyűrűje” szövegekkel.

A Jägermeister Brass Band egy 9 tagú fúvószenekar, aminek tagjait még a jobb emlékű 2019-ben kezdte keresni az italmárka.

Minden lapot, köztük a Telexet is előfizetők és nem adományozók toborzására biztatja a Denník N főszerkesztője az Azonnalinak adott interjújában.

Cannes újra a nappalikba jön: október 19-23. között ingyen lehet meghallgatni, hogyan dolgoztak a korábban Grand Prix-ket és arany oroszlánokat begyűjtő ügynökségek.

hirdetés
hirdetés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!