hirdetés
hirdetés
hirdetés

Itt van az első önkiszolgáló pénztár

Önkiszolgáló pénztárakat vezetett be a Tesco Dunaújvárosban – közleménye szerint elsőként. Ha bejön a dolog, bővítik a rendszert.

hirdetés

Önkiszolgáló pénztárakat vezet be a Tesco – közleménye szerint a magyarországi kiskereskedelmi láncok közül elsőként. A Dunakeszi-Fóton nemrég megnyílt Tesco áruházban múlt hét pénteken adták át azt a 4 kasszát, ahol a vásárlók maguk intézhetik a fizetést. Emellett újítottak a hagyományos kasszákon is, megnyitva hat úgynevezett kosaras pénztárat. A közlemény szerint hétvégén már több mint ezren próbálták ki az új lehetőséget.

Az önkiszolgáló kasszák teljesen automatizáltan működnek. A vásárlók maguk olvassák be a kiválasztott termékek vonalkódját, majd a végösszeget készpénzben vagy kártyával egyenlíthetik ki. Az automata pénztár visszaad és nyugtát is nyomtat a vásárlásról.

Az önkiszolgáló kasszák bevezetése mellett azok is egyszerűbben vásárolhatnak, akik egyszerre csak kevés árucikket vesznek meg – ők az úgynevezett kosaras kasszák egyikénél gyorsabban végezhetnek a vásárlással, mintha sorba állnának egy hagyományos pénztárnál. A most bevezetett új pénztárakat pozitív visszajelzések esetén hamarosan további áruházaiban is bevezeti a Tesco.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az írországi boltokban csütörtökön 18-20 óra között lejjebb csavarják a fényeket és lehalkítják a zenét és a kódleolvasó csipogását is.

A fesztivál helyszínein, turisztikai csomópontokon és hotelekben kapható.

Az RTL Magyarország szavazásra buzdító sorozatában betegsége óta először szólalt meg a színész. 

Az okos hangszóró, a HomePod nagyon beindítja a táncos FKA twigs fantáziáját. 

Nyolc plusz egy kategóriában, április 16-ig lehet szavazni a női magazin elismerésére. 

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés