hirdetés
hirdetés
hirdetés

Index - új részvényes a társaságban

Az ország egyik leggazdagabb vállalkozójaként számon tartott, pénzügyi befektetésekből élő Nobilis Kristóf érdekkörébe került az Index.hu 49 százaléka - értesült a Népszabadság.
hirdetés
A csomag - a napilap információi szerint - körülbelül egymilliárd forintért cserélt gazdát. A vevő a Nobilis által irányított SydInvest, az eladó Mucsi György vezérigazgató és Sándor István volt. A társaságban 42 százalék erejéig a magyar tulajdonban lévő befektetőcég, a Wallis leánycége is részvényes, kilenc százalék pedig magánbefektetőké maradt.

A Népszabadság arról ír, hogy Nobilis Kristófot a fennmaradó 51 százalék is érdekli, amiért egymilliárdnál kevesebbet fizetne, de Wallis-körökből származó értesülések szerint ez most nem eladó. Ettől függetlenül a héten már tárgyalások kezdődnek Nobilis Kristóf és az internetes profilú econet.hu Rt. között az Index.hu-rész eladásáról - mondta Balázs Csaba, az econet.hu vezérigazgatója.

Az econet.hu idén már próbálkozott az Index.hu megvásárlásával, ám az év vége felé úgy látszott, hogy a finn hátterű Sanoma kiadó ér révbe. Őket - a kisebbségi csomagra adott magasabb ajánlattal - éppen Nobilis ütötte ki a nyeregből.

Balázs Csaba szerint az Index.hu beleillene az econet.hu terjeszkedési elképzeléseibe: szerinte az online újság a jövőben egyre nagyobb szeletet fog kihasítani magának a reklámtortából.

(forrás: Népszabadság)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Versenyhivatalhoz panaszok érkeztek arról, hogy a televíziós műsorszolgáltatók a nagyobb műsorterjesztőknek kedvezőbb árakat ajánlanak, mint a kisebbeknek.

A Magyar Public Relations Szövetség gyereknap apropóján járta körbe a gyerekinfluenszerekkel és az influenszerek gyerekeivel kapcsolatos jogi és etikai kérdéseket.

Az Oil! benzinkúthálózat online reklámfilmmel tiszteleg a félévszázados autómárka előtt.

Június 14-ig lehet leadni az ENSZ élelmezési programjához kapcsolódó briefre adott munkákat.

Az elmúlt években meggyilkolt hét afroamerikai áldozat kapcsán erős társadalmi üzenetet fogalmazott meg az étteremlánc.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés