hirdetés
hirdetés
hirdetés

Index - új részvényes a társaságban

Az ország egyik leggazdagabb vállalkozójaként számon tartott, pénzügyi befektetésekből élő Nobilis Kristóf érdekkörébe került az Index.hu 49 százaléka - értesült a Népszabadság.
hirdetés
A csomag - a napilap információi szerint - körülbelül egymilliárd forintért cserélt gazdát. A vevő a Nobilis által irányított SydInvest, az eladó Mucsi György vezérigazgató és Sándor István volt. A társaságban 42 százalék erejéig a magyar tulajdonban lévő befektetőcég, a Wallis leánycége is részvényes, kilenc százalék pedig magánbefektetőké maradt.

A Népszabadság arról ír, hogy Nobilis Kristófot a fennmaradó 51 százalék is érdekli, amiért egymilliárdnál kevesebbet fizetne, de Wallis-körökből származó értesülések szerint ez most nem eladó. Ettől függetlenül a héten már tárgyalások kezdődnek Nobilis Kristóf és az internetes profilú econet.hu Rt. között az Index.hu-rész eladásáról - mondta Balázs Csaba, az econet.hu vezérigazgatója.

Az econet.hu idén már próbálkozott az Index.hu megvásárlásával, ám az év vége felé úgy látszott, hogy a finn hátterű Sanoma kiadó ér révbe. Őket - a kisebbségi csomagra adott magasabb ajánlattal - éppen Nobilis ütötte ki a nyeregből.

Balázs Csaba szerint az Index.hu beleillene az econet.hu terjeszkedési elképzeléseibe: szerinte az online újság a jövőben egyre nagyobb szeletet fog kihasítani magának a reklámtortából.

(forrás: Népszabadság)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Legalábbis a Sainsbury’s karácsonyi reklámja szerint.

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Keretszerződést kötöttek a BBC Studiossal, most az Egy bolygó hét világa című sorozatot népszerűsítik.

Megérkezett a brit áruházlánc ünnepi kisfilmje, ami idén azért is különösen izgalmas, mert Magyarországon forogott, és a stábban számos hazai szakember dolgozott.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés