hirdetés
hirdetés
hirdetés

Index - új részvényes a társaságban

Az ország egyik leggazdagabb vállalkozójaként számon tartott, pénzügyi befektetésekből élő Nobilis Kristóf érdekkörébe került az Index.hu 49 százaléka - értesült a Népszabadság.
hirdetés
A csomag - a napilap információi szerint - körülbelül egymilliárd forintért cserélt gazdát. A vevő a Nobilis által irányított SydInvest, az eladó Mucsi György vezérigazgató és Sándor István volt. A társaságban 42 százalék erejéig a magyar tulajdonban lévő befektetőcég, a Wallis leánycége is részvényes, kilenc százalék pedig magánbefektetőké maradt.

A Népszabadság arról ír, hogy Nobilis Kristófot a fennmaradó 51 százalék is érdekli, amiért egymilliárdnál kevesebbet fizetne, de Wallis-körökből származó értesülések szerint ez most nem eladó. Ettől függetlenül a héten már tárgyalások kezdődnek Nobilis Kristóf és az internetes profilú econet.hu Rt. között az Index.hu-rész eladásáról - mondta Balázs Csaba, az econet.hu vezérigazgatója.

Az econet.hu idén már próbálkozott az Index.hu megvásárlásával, ám az év vége felé úgy látszott, hogy a finn hátterű Sanoma kiadó ér révbe. Őket - a kisebbségi csomagra adott magasabb ajánlattal - éppen Nobilis ütötte ki a nyeregből.

Balázs Csaba szerint az Index.hu beleillene az econet.hu terjeszkedési elképzeléseibe: szerinte az online újság a jövőben egyre nagyobb szeletet fog kihasítani magának a reklámtortából.

(forrás: Népszabadság)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

Halpert Zsuzsa felel a jövőben a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és további öt országban a dél-kelet-európai régióban.

Hajú vana dududu rilivonna duda densz?

hirdetés

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Meghosszabbított nevezési határidő: 2019. október 18.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

hirdetés
hirdetés