hirdetés
hirdetés
hirdetés

Index - új részvényes a társaságban

Az ország egyik leggazdagabb vállalkozójaként számon tartott, pénzügyi befektetésekből élő Nobilis Kristóf érdekkörébe került az Index.hu 49 százaléka - értesült a Népszabadság.
hirdetés
A csomag - a napilap információi szerint - körülbelül egymilliárd forintért cserélt gazdát. A vevő a Nobilis által irányított SydInvest, az eladó Mucsi György vezérigazgató és Sándor István volt. A társaságban 42 százalék erejéig a magyar tulajdonban lévő befektetőcég, a Wallis leánycége is részvényes, kilenc százalék pedig magánbefektetőké maradt.

A Népszabadság arról ír, hogy Nobilis Kristófot a fennmaradó 51 százalék is érdekli, amiért egymilliárdnál kevesebbet fizetne, de Wallis-körökből származó értesülések szerint ez most nem eladó. Ettől függetlenül a héten már tárgyalások kezdődnek Nobilis Kristóf és az internetes profilú econet.hu Rt. között az Index.hu-rész eladásáról - mondta Balázs Csaba, az econet.hu vezérigazgatója.

Az econet.hu idén már próbálkozott az Index.hu megvásárlásával, ám az év vége felé úgy látszott, hogy a finn hátterű Sanoma kiadó ér révbe. Őket - a kisebbségi csomagra adott magasabb ajánlattal - éppen Nobilis ütötte ki a nyeregből.

Balázs Csaba szerint az Index.hu beleillene az econet.hu terjeszkedési elképzeléseibe: szerinte az online újság a jövőben egyre nagyobb szeletet fog kihasítani magának a reklámtortából.

(forrás: Népszabadság)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A petíció 12 ezer aláírás felett jár már.

Az Indenpendent Spirit Awards-on a kisebb büdzséjű alkotásokat díjazzák.

A tévészpot egy nonprofit vállalat jóvoltából született, akik azt szeretnék, ha minél többen állnának át növényi alapú étrendre.

A Netpositive és a FANUC is őket választotta.

Lego Vidiyo néven indít új szolgáltatást a gyártó, melynek lényege, hogy kiterjesztett valóság (AR) segítségével pingelje a gyerekek kreativitását.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés