hirdetés
hirdetés
hirdetés

Friesland - új termékek a Pöttyös termékcsaládban

Túróból készült bonbonnal rukkol elő februárban a Friesland. A Pöttyös Túró Bonbonnak kísérője is lesz: az új desszert megjelenésével egy időben új Óriás Túró Rudival is bővül a termékcsalád.
hirdetés
A Pöttyös Túró Bonbon névre keresztelt desszertet prémium terméknek szánja a cég, az édesség elegáns külsőt kapott, és egyelőre limitált kiadásban, április végéig lehet majd kapni. A termék célcsoportja szűkebb a Pöttyös Túró Rudiénál, elsősorban a 25-35 éves, az átlagnál magasabb jövedelmű felnőtteket célozza meg a társaság.

„Ahhoz, hogy versenyképességünket megőrizzük a hűtött tejdesszertek piacán, új kategóriákba kell belépnünk, de még jobb, ha magunk hozunk létre új termékkategóriákat az innovációk révén” - mondta Sipos Judit, a Pöttyös üzletágigazgatója.

A Pöttyös Túró Bonbon designjáért a Kaméleon Design felelt, amely felkéréssel kapta a csomagolástervezésre szóló megbízást. A termék bevezetését klasszikus eszközökkel támogatja a Pöttyös csapat: bolti aktivitások, direktmarketing, internetes kampány, kóstoltatás valamint március és április folyamán televíziós kampány segíti az ismertség növelését. A reklámfilm munkálatai jelenleg is zajlanak, a kreatívügynökség a DDB Reklámügynökség.

A Pöttyös Túró Bonbon piacra dobása mellett a klasszikus Túró Rudi választéka is kibővül. Az egyik legnépszerűbb családtag, az Óriás Pöttyös Túró Rudi étbevonós változata mellett a február közepétől megjelenik a tejbevonatos variáns.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Négyféle csokit olvasztott össze egy táblába az édességgyár, és ezzel nem csak azokra gondolnak, akik Gombóc Artúr nyomdokain járva, minden csokoládét imádnak.

Lassan teljes az idei filmfesztivál programja, és már összeállt a nemzetközi zsűri is.

Őry Eszter két barátjával hozta létre az ArtNeszt, a képzőművészeti ügynökséget.

Urbán Zsolt a HírTV vendége volt, ahol a CBA csak az apropót adta, valójában a fő témát a #loveislove kampány szolgáltatta.

Egy évre szól, de kétszer meghosszabbítható további egy-egy évre.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés
hirdetés