hirdetés
hirdetés
hirdetés

FÁÜ - a DDB-t kérte fel

A DDB reklámügynökséget kérte fel a Margitszigeti Kristályvíz ATL feladataira a Pepsi Americas Hungary-hoz (PAH) tartozó Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari vállalat (FÁÜ). A megbízással a DDB a cég négy márkáján dolgozik.
hirdetés
A megbízó tender kiírása nélkül kérte fel a DDB-t a Margitszigeti Kristályvíz márkájához kapcsolódó ATL-feladatok ellátására. Az együttműködés a reklámügynökséggel január 1-jén indult.

A DDB egyébként nem csak a Margitszigeti Kristályvízzel foglalkozik a vállalat termékei közül: az ügynökség jelenleg is dolgozik a Harmatvíz, a Tropicana és a Tropicana Twister márkákon.

Mint arról már beszámoltunk, a FÁÜ tavaly novemberben kezdte el hirdetni a Sugár és a Palace hálózat mozijaiban a Schweppes üdítőitalokat. A kreatív elkészítésére a DraftFCB-t kérte fel az italgyártó. A tavaszig futó kampánnyal megbízó a mozilátogatókat, vagyis az átlagos vagy annál magasabb jövedelmű fiatal felnőtteket, a márka célcsoportját kívánja elérni.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A koronavírus elleni vakcinák népszerűsítésére fordítják a Super Bowlra szánt reklámbüdzsét.

A felnőtteknek szóló közös alkotói pályázat Alkosd újra a világod! címmel vár síkban épített mozaikképeket. Jelentkezési határidő: február 28.

Az együttműködés 2018-ban indult, az ügynökség most ismét megnyerte a tendert.

Sanders csodás kesztyűivel fázik The Beatles-, Fleetwood Mac-, Arctic Monkeys-, Paramore-, The Killers- és Foals-klasszikuson is.

Szeged első független hírportálja 18 ezer dollárt kap az Open Society Initiative for Europe-tól.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés