hirdetés
hirdetés
hirdetés

Epamedia - megvette a Multireklámot

Tovább terjeszkedett a közép-kelet-európai köztéri reklámpiacon az osztrák Epamedia, amely megvette a Multireklámot - írja a Világgazdaság. Az osztrák cég a felvásárlásnak köszönhetően 14 ezer köztéri reklámfelülettel rendelkezik a magyar piacon.
hirdetés
Kapcsolódó cikkek
Az Epamedia idén második alkalommal vásárolt be a magyar köztéri reklámpiacon, az év elején az Intermediát vette meg, most pedig a Multireklám került a birtokába. A felek nem hozták nyilvánosságra a vételárat.

Az osztrák céghez tartozik a Multireklámon és az Intermedián kívül a saját alapítású Outdoor, valamint az Akzent Media és a Magnum Megaboard. Az Epamedia - adatai szerint - a Multireklám felvásárlásával a magyarországi köztéri piac 50 százalékát tartja kézben 14 ezer száz felülettel. A citylightpiacon 55 százalék, a plakát piacon 49, az óriásplakátok piacán pedig 58 százalék a részesedése.

A Multireklám egyébként Romániában is jelen van , a társaság nyáron vásárolta meg a nagyváradi központú Communications Mediát, azt megelőzően az Outdoor Mediát és az Efect Mediát. Becslések szerint a Multireklám 16-17 százalék részesedéssel bír a román piacon.
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Nyelvleckéknek álcázott kampányt indított a székesfehérvári sörfőzde, a Hübris, hogy bizonyítsák, mindenki megtanulhat sörül.

Az óvszermárka a Red nevű, nemi betegségek megelőzését célzó, társadalmi célú üzenetet közvetítő kampányához kereste a partnerét.

Visszatér az üdítő csomagolására Fido Dido.

Smashing Pumpkins, The Clash, UB40 - a múltba révednek, és a felszabadult zenehallgatásra buzdítanak a cég új kültéri plakátjai.

Gera Marina Örök télben nyújtott alakítását, és a Trezor című tévéfilmet jelölték a rangos díjra.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés