hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egyesült két nemzetközi médiaszervezet

Az IFRA kiadóipari világszervezet és az Újságok Világszervezete egyesülésével egy háromezer céget egyesítő szakmai szövetség jön létre. Az új fórum júliusban kezdi meg a működést.
hirdetés

A Lapok és Lapkiadók Világszövetsége (WAN-IFRA) közleménye szerint több mint 120 ország háromezer cégét egyesítő szakmai szövetség jön létre az IFRA kiadóipari világszervezet és az Újságok Világszervezete (WAN) egyesülésével.

A 18 ezer kiadványt és 15 ezer online terméket összefogó új fórum július elsejével kezdi meg működését, fenntartva a WAN párizsi és az IFRA németországi Darmstadtban lévő központját.

Az elnöki posztot az eddig a WAN-t irányító, egyben a dublini székhelyű Independent News and Media céget vezérigazgatóként felügyelő Gavin O’Reilly veszi át, helyettese az eddigi IFRA-elnök Horst Pirker lesz, aki emellett az ausztriai Styria Medien AG vezérigazgatója.

"Az ágazat egészéhez hasonlóan a WAN és az IFRA is komoly kihívásokkal szembesül jelenleg. Egyesítenünk kell erőforrásainkat, hogy a lehető legjobban tudjuk támogatni tagjainkat" - idézi derül ki a közleményből.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Maszkot le! helyett most Maszkot fel! a jelszó.

Tisztújító közgyűlést tartott csütörtökön a helyi rádiókat tömörítő szervezet. A korábbi elnök, Hauk Zoltán a továbbiakban nem vesz részt a HEROE munkájában.

A zene mellett elektronikai eszközökről, és más pokulturális témákról is lesznek cikkek az oldalon.

A bútorgyártó Nagy-Britanniában és Írországban helyi ügynökségi partnere, a Mother segítségével készített ötletes közterületi kampányt.

Néhány hét alatt a fogadási forgalom 7 százalékát adta már az e-sport.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés