hirdetés
hirdetés
hirdetés

CommOnline - alapítványokat támogatott

Három civil szervezetet támogat a CommOnline. A cég segítségével a Rex Kutyatotthon Alapítvány, a Grund Alapítvány és a Rákellenes Liga Alapítvány egy hónapig ingyen kampányolhat a lottózókban kihelyezett LCD televíziókon.
hirdetés
A CommOnline a társadalmi szerepvállalás jegyében február elején határozta el, hogy három alapítvány kommunikációját támogatja, a civil szervezeteket a CommOnline menedzsmentje választotta ki.

A Rex Kutyatotthon, a Grund és a Rákellenes Liga összességében több mint hárommillió forint értékű reklámidőt kapott a felajánlótól: az alapítványok reklámszpotjai egy hónapig ingyen futhatnak a Szerencsejáték száz legforgalmasabb lottózójában található LCD televízióinkon.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mitte új ügyfelei közt megtalálható a régió egyik legnagyobb aukciósháza, felsőoktatási intézmény, illetve független ingatlantanácsadó cég is. 

A cél a kártyadigitalizációk és a tranzakciók ösztönzése mellett az OTP Bank innovatív arculatának építése volt.

2,3 milliárd forintos veszteséggel zárta 2018-at a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés