hirdetés
hirdetés
hirdetés

CIB, IEB - egyesülnek

A Menedzsmentfórum arról ír, hogy még 2007-ben egy bank lesz Magyarországon a CIB Bank és az Inter-Európa Bank. A két pénzintézet egyesülésével létrejött Intesa Sanpaolo csak nyár közepén hozza nyilvánosságra a bank új nevét.
hirdetés
Corrado Passera, az Intesa Sanpaolo vezérigazgatója egy Milánóban megrendezett sajtótájékoztatón elmondta: a CIB anyabankja, a Banca Intesa és az Inter-Európa Bankot tulajdonló Sanpaolo IMI év eleji egyesülésével létrejött óriásbank Olaszországban 11 millió, Közép- és Kelet-Európában további hétmillió ügyféllel rendelkezik.

Az egyesüléssel létrejött Intesa Sanpaolo piaci értéke 74,7 milliárd euró, ezzel Európában a hetedik helyen áll - mondta a vezérigazgató.

A fúzió utáni névváltást még idén levezénylik Magyarországon, de az új nevet csak három hónap múlva hozzák nyilvánosságra. Nincs információ arról sem, hogy hogyan alakulnak a kommunikációs megbízások. Magyarországon a CIB reklámügynöksége a Grey és a hat, az IEB hirdetéseit pedig a Kastner & Társai reklámügynökség készíti.
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Tenderajánlást tett közzé a Magyar PR Szövetség, hogy átláthatóbbá és igazságosabbá váljanak az ügynökségi pályázati folyamatok.

A Frank Digital látja el a központi bank idei és jövő évi kommunikációs feladatait. 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés