hirdetés
hirdetés
hirdetés

Budapesten plakátok, külföldön buszkampány a turistákért

A fővárosban outdoor felületeken és a metróban hirdeti a Magyar Turizmus a Kulturális Turizmus Évét. Eközben a sármelléki repülőtér leállása miatt a buszos külföldi turistákat csábítanák a Balatonhoz.
hirdetés

Az idei tematikus belföldi turizmus év, a Kulturális Turizmus Éve január közepi indulása után a Magyar Turizmus (MT) elindította az első nagyobb kampányt: Budapesten 100 óriásplakát, 300 citylight, 200 metrókocsikban és 700 parkolóórákon elhelyezett plakát hirdeti a városlátogatást, a még élő népi hagyományokat és a borturizmust.


A balatoni régióban eközben Buszmarketing Alapra keresztelték át a korábbi Légimarketing Alapot, mivel a bizonytalan helyzetű sármelléki repülőtér egyelőre nem üzemel, és a forgatókönyvek szerint erre a főszezonban is kevés lesz az esély. Az alapban a régió turisztikai szolgáltatói és az MT adnak össze pénzt külföldi hirdetésekre, az új célpont a környező országok turistái lettek, akik busszal is meg tudják közelíteni a térséget.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Jajj, ez a pucsító nő -és a többi sablon beállítás, biztos, hogy ez kell bárkinek is? Ki a fene követte el ezeket az országot lejárató plakátokat? Miért nézik a
magyarokat bambának és bólogató Jánosnak?
Fotómontázs mint újdonság????
hirdetés
hirdetés

Az új általános vezérigazgató-helyettes Hargitai Ádám lett, Lóczi Jánost váltja.

A Főszerkesztők Fóruma Ács Dánielt és alkotótársait díjazta, illetve kiemelt további három munkát.

Bracsok István és Jay Walker is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Idén az Országos Mentőszolgálatra szavaztak a legtöbben. 

10 hónap kihagyás után újra nyomtatásba kerül az autós magazin. 

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés