hirdetés
hirdetés
hirdetés

Arcus - új divízókkal

Az Arcus Interactive Group változásokkal kezdte az őszt, ugyanis új arculattal és megújult üzleti stratégiával indított szeptemberben. Az interaktív ügynökség Arcus Comm, Arcus Media, Arcus Tech és Arcus Search néven négy új divíziót hozott létre, az egyik élére a Magyar Telekomtól (MT) érkezett szakember.
hirdetés
Megújult arculattal és új honlappal jelentkezett szeptemberben az Arcus, amely a frissítést házon belül intézte. A két évvel ezelőtt alapított ügynökség az új üzletági stratégia részeként több divíziót hozott létre.

Az Arcus Tech néven létrejött interaktív technológiai megoldásszállító divízió a többi üzletággal együttműködésben, és önálló projektekben is végez fejlesztéseket, élére pedig a Magyar Telekom áprilisban távozott médiakapcsolati vezetője, Galambos Viktor érkezett.

Az Arcus Csoporthoz tavaly ősszel csatlakozott a keresőmarketingre szakosodott Arcanian Consulting, amely a cég arculatváltásával egyidőben nevet váltott, és a jövőben Arcus Search néven folytatja tevékenységét. A divíziót Fazakas László, az elődcég Arcanian volt ügyvezető igazgatója vezeti.

Az interaktív marketinggel foglalkozó Arcus Comm feladataiért Szénási Zoltán, a cég egyik alapítója felel. A negyedik üzletágnak pedig online médiavásárlás a feladata, az Arcus Media vezetője Grégász Zsolt, aki korábban is médiaigazgatói pozíciót töltött be a csoportnál.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Magyar, francia, észt, spanyol és chilei startup ötletek csapnak össze az online térben január 21-én, csütörtökön a Design Terminal online Demo Day-én.

Január 16-tól működik a Magyar Hang Plusz, ahova a mélyebb, alapos újságírói munkával készült írások kerülnek.

Mindezzel új hírlevél-feliratkozókat keresnek: hárman saját üzenet tolmácsolására kérhetnek meg egy általuk kiválasztott celebet.

Személyre szóló üzenetet lehet küldeni annak, akinek szeretnénk. Kampánybejelentő! 

A Save The Backstage keretében egyedi ruhák vásárlásával segíthetünk a nehéz helyzetben lévő szektor tagjain.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés