hirdetés
hirdetés
hirdetés

2011-ben az egészség jön a Magyar Turizmusnál

Az idei kultúrturizmus és a fesztiváloknak szentelt jövő év után az egészségturizmusra fűzi fel a 2011-es belföldi kommunikációt a Magyar Turizmus.
hirdetés

Az egészségturizmus lesz a 2011-es év témája – dőlt el az Önkormányzati Minisztérium szakállamtitkársága és a Magyar Turizmus (MT) ülésén. A döntést a szolgáltatók, szakmai szervezetek, önkormányzatok, a média és a Tourinform-irodák képviselőinek véleménye alapján hozták meg.

Az idei Kulturális Turizmus Éve után 2010-re a Fesztiválok Évét hirdette meg az MT. A 2011-es év témáját azért tartották fontosnak már most kijelölni, hogy a szolgáltatók mihamarabb elkezdhessék a felkészülést. A részletes indoklás és a területhez kapcsolódó adatok innen tölthetők le.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

Halpert Zsuzsa felel a jövőben a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és további öt országban a dél-kelet-európai régióban.

Hajú vana dududu rilivonna duda densz?

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

hirdetés
hirdetés