hirdetés
hirdetés
hirdetés

2011-ben az egészség jön a Magyar Turizmusnál

Az idei kultúrturizmus és a fesztiváloknak szentelt jövő év után az egészségturizmusra fűzi fel a 2011-es belföldi kommunikációt a Magyar Turizmus.
hirdetés

Az egészségturizmus lesz a 2011-es év témája – dőlt el az Önkormányzati Minisztérium szakállamtitkársága és a Magyar Turizmus (MT) ülésén. A döntést a szolgáltatók, szakmai szervezetek, önkormányzatok, a média és a Tourinform-irodák képviselőinek véleménye alapján hozták meg.

Az idei Kulturális Turizmus Éve után 2010-re a Fesztiválok Évét hirdette meg az MT. A 2011-es év témáját azért tartották fontosnak már most kijelölni, hogy a szolgáltatók mihamarabb elkezdhessék a felkészülést. A részletes indoklás és a területhez kapcsolódó adatok innen tölthetők le.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Részleges fizetőkapuval is terveznek, ami mögé exkluzív anyagokat szánnak.

A Pesti Srácok kormánypárti szerkesztősége által is működtetett új tévé szabadon fogható csatornaként a legtöbb hazai szolgáltató kínálatában elérhető lesz.

Várható volt, hogy valaki megpróbálkozik ott is az európai formátummal.

Ha már úgyis annyira olcsó megint a hamburger, mint 30 évvel ezelőtt.

Liverpool nem egy város, hanem egy külön ország, külön szabályokkal.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés