Elindult a szavazás a Best Practice-en!

A Kreatív és a MINI közösen hirdetett Best Practice versenyén 38 pályázó mutatkozik be, és várja az olvasók szavazatát. Minél magasabb pontot ad, annál nagyobb az esélye a nevezőnek arra, hogy megnyerje játékunkat. Szavazni július 10-én délig lehet. Aznap közöljük a tíz legmagasabb pontot kapott játékosok névsorát, a nyertes nevét pedig július 15-én hozzuk nyilvánosságra. 

E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Kreatív Online)

Chuck O'Rear három észak-amerikai úticélt fényképezett a légitársaságnak és a szép természeti képek rajongóinak.

A másik lehetőség, hogy tényleg ennyi indiai, bangladesi és pakisztáni rajongója van. Velük lett hirtelen az övé a második legnépszerűbb magyar celeboldal.

Ebből az alkalomból lufikat és papírkoronákat tettek 150 fővárosi szoborra a Hosszúlépés városi túraszervezői.

A  készülő új klip is a közös kampányból nő majd ki. A kreatív ügynökség a Human Telex volt.

Erős emberek és agresszív terjeszkedés a rádiós piacon 2017-ben.

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Best Practice győztesének nyereményei

A nyertes egy hónapig használhat egy új MINI-t!
Bruttó 100 ezer forintot költhet a hobbijára!
Felhasználhatja a MINI BAR BUDAPEST 10 ezer forint értékű voucherét!
Egy oldalon bemutatkozhat a Kreatív magazinban!

A MINI használat feltételei
A nyertes egy hónapig jogosult egy új MINI használatára, a használat joga nem átruházható. Az autót az eredményhirdetéstől számítva 30 napon át használhatja, legfeljebb 2014.08.15-ig. A használat időintervalluma a BMW Group Magyarországgal történő egyeztetés alapján lehetséges a rendelkezésre álló gépjárművek függvényében. A használat egyéb feltételeit a BMW Group Magyarországgal az átvételkor aláírandó jegyzőkönyve szabályozza.

Bruttó 100 ezer Ft-os hozzájárulás feltételei
Az összeg szabadon használható fel a nyertes hobbijához kötődő és általa választott termékre vagy szolgáltatásra maximum bruttó 100 ezer forint erejéig. A nyertes jelöli meg, hogy az összeget milyen célra kívánja felhasználni, az általa választott termék/szolgáltatás beszerzését/megrendelését a Professional Publishing intézi a nyertes írásbeli iránymutatása alapján. A keretösszegnél magasabb értékű beszerzés többletköltségét a nyertes viseli, alacsonyabb értéknél a különbözet készpénzre nem váltható át. Az összeg nem átruházható.

Voucher utalvány feltételei
Egy alkalomra szóló, bruttó 10 ezer forint értékű utalvány, amelyet a nyertes a MINI BAR BUDAPEST étterem és bárban válthat be az étlapon és itallapon szereplő bármely tételre/tételekre. Az utalvány nem átruházható és nem váltható át készpénzre. 

Kreatív 1/1 oldalas bemutatkozás feltételei
A nyertes szakmai munkájáról és a versenyen nevezett hobbijáról egy egyoldalas cikk készül a Kreatív szerkesztőségének a feldolgozásában a Kreatív szaklap szeptemberben megjelenő számában. A felület hirdetésre, illetve egyéb célra nem váltható át.

 

A BEST PRACTICE JÁTÉKSZABÁLYZATÁT INNEN TUDJA LETÖLTENI!